Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 12:51
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Video: Na diaľnici pod Tatrami sa zrazilo 18 áut, dodávka a autobus. Cestu museli uzatvoriť (Aktualizované)

NEWS
Uložiť Uložené

Pod reťazovú autonehodu sa podľa všetkého podpísalo výdatné sneženie.

Aktualizácia 17:19

Polícia neskôr informovala, že išlo o 18 osobných áut, jednu dodávky a jeden autobus. Taktiež doplnili, že ani jeden z vodičov nenafúkal, došlo k 7 škodovým udalostiam a škoda sa zatiaľ odhaduje na 34 900 €.

V severných oblastiach a na vyšších územiach Slovenska dnes vyčíňajú silné snehové zrážky. Tie komplikujú predovšetkým plynulú cestnú premávku. Vodičov na cestách sneženie poriadne potrápilo aj pod Tatrami, kde došlo k reťazovej autonehode.

Ako informuje Korzár.sk, na diaľnici D1 za Spišským Štvrtkom niektorí vodiči jazdu po zasnežených cestách nezvládli a zrazilo sa až 17 osobných áut, dve dodávky a jeden autobus.  Na mieste aktuálne zasahuje celkovo 14 hasičov z Levoče, Popradu a Prešova so siedmimi kusmi techniky.

„Na 334. kilometri sa zrazilo 17 osobných áut, dve dodávky a jeden autobus. Podľa predbežných informácií sa na mieste ľahko zranili dve osoby,“ informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

Z dôvodu hromadnej dopravnej nehody uzatvorili diaľnicu od Spišského Štvrtka do Matejoviec v smere Prešov – Poprad. Obchádzka je vedená po ceste I/18. Polícia žiadame vodičov, aby zvýšili pozornosť na cestách a boli voči sebe ohľaduplní.

Domov
Zdieľať
Diskusia