Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Predpredaj.sk.
2. januára 2020, 10:07
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Toto nie je vtip. Vec, Zverina a Supa založili superskupinu a chystajú ďalšiu skladbu

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj druhý diel relácie PREDKECY so slovenskou superskupinou CP Kombo /Vec, Zverina a Supa/. Kedy ich spolu uvidíme na jednom stage-i?

Jeden z najlepších textárov, jeden z najlepších freestylerov a jeden z najstarších raperov u nás sa dali dokopy a založili CPKOMBO, čím vznikla slovenská superskupina, minimálne preto, že všetci jej členovia sú super.

#2 diel PREDKECY: Vec, Zverina a Supa plánujú zmŕtvychvstanie CP Kombo!
#2 diel PREDKECY: Vec, Zverina a Supa plánujú zmŕtvychvstanie CP Kombo! Zdroj: PREDPREDAJ

V druhom diele relácie PREDKECY, z produkcie ticketingovej spoločnosti Predpredaj.sk, uvidíš všetkých troch na gauči v TheStreets, kde si s nimi výživne pokecal Daniel Očenáš. Čo plánujú, kto z nich počúva aj klasickú hudbu, a prečo zatiaľ vydali len jednu skladbu?

Stráv 14 minút plných smiechu s CPKombo

Výber toho najlepšieho od 3 rapových veličín, ktorým to na pódiu už po tých rokoch spolu naozaj funguje, môžeš vidieť 21.2. v MMC, kde budú predskakovať brooklynskej hiphopovej legende DASEFX.

Každý verný fanúšik hiphopu, ktorý ma prehľad v tom, čo je dobré, by na tejto žúrke nemal chýbať. Lístky nájdeš za príjemných 19€ na Predpredaj.sk. Pre čerstvé info sa pridaj na FB event.

#2 diel PREDKECY: Vec, Zverina a Supa plánujú zmŕtvychvstanie CP Kombo!
#2 diel PREDKECY: Vec, Zverina a Supa plánujú zmŕtvychvstanie CP Kombo! Zdroj: Predpredaj.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia