Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2020, 5:43
Čas čítania 0:00
redakcia

REFRESHER+ s 50% novoročnou zľavou

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Ročné predplatné získaš teraz ešte výhodnejšie.

Nový rok môžeš osláviť výhodnou kúpou. Pripravili sme pre teba zľavu 50% na predplatné REFRESHER+. Platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, pre ročné aj mesačné predplatné. 

Pri objednávaní predplatného na refresher.sk/plus použi zľavový kód HAPPY2020.

Ak si doteraz váhal či si Refresher predplatiť, teraz už nemáš nad čím. Podobnú akciu najbližšie obdobie už nechystáme. Platí len od 1.1.2020 do 5.1.2020 (23:59) pre jednu platbu ročného predplatného alebo 12 po sebe idúcich, neprerušených platieb mesačného predplatného najbližší 1 kalendárny rok.

Prečo využiť 50% zľavu?

Dôvodov, prečo by si mal začať rok 2020 s predplatným REFRESHER+ je hneď niekoľko. Predplatné totiž prináša okrem množstva sprístupneného obsahu aj ďalšie benefity

Prístup k článkom a exkluzívnemu obsahu

Koľkokrát si za posledný rok otvoril články, ktoré skončili skôr, ako by si chcel, pretože boli uzamknuté? Ak si kvôli zámku pre predplatiteľov nedočítal napríklad dobre rozbehnutý rozhovor či reportáž, je načase to zmeniť. Nikdy totiž nebola lepšia príležitosť odomknúť ich všetky tak výhodne.  

Podpora obľúbených formátov, tém, autorov

Okrem toho, že sa s predplatným dostaneš k obľúbeným témam a ku kope zaujímavého obsahu, podporuješ redakciu, ktorá na nich pracuje. Články, ktoré sú dostupné len pre predplatiteľov sú časovo a teda aj finančne náročnejšie ako bežné spravodajstvo a novinky. Z toho dôvodu ich vieme tvoriť iba vďaka predplatiteľom, ktorým tieto články sprístupňujeme. Ak do poznámky pri kupovaní predplatného napíšeš meno redaktora alebo tému, ktorá ťa baví, pomôže nám to rozhodnúť sa, kam smerovať náš obsah. Ak si predplatné kúpiš preto, aby si odomkol konkrétny článok, odmeníme jeho autora. S predplatným tak ovplyvňuješ budúcnosť Refresheru a stávaš sa tak jeho dôležitou súčasťou.

REFRESHER Benefity: ušetri viac, ako zaplatíš za predplatné

S predplatným, ktoré stojí pár eur okrem prístupu ku všetkým článkom dostaneš aj kredity, ktoré môžeš zameniť za benefity. Každé jedno predplatné je s nimi hodnotnejšie ako je jeho cena. S touto investíciou môžeš preto iba získať

Navyše, pri zľave 50% dostaneš rovnaký počet kreditov, ako bez zľavy. Predstav si, že niekomu dáš 30 eur na rok a on ti vráti produkty a služby v desiatkach a stovkách eur. Podobný deal nájdeš len ťažko. 

V benefitoch REFRESHER+ nájdeš zľavy, ktoré môžeš uplatniť v obľúbených obchodoch, akými je napríklad adidas.sk či Regal Burger. V novom roku chystáme aj ďalšie, ako napríklad 1+1 lístok do kín Cinemax po celom Slovensku, zľavu vo footshope či 5 EUR kredit na taxíky Hopin.

REFRESHER+ s 50% novoročnou zľavou
Zdroj: Unsplash
 

Zľavy nedávame, toto je prvá

S podobnými ponukami neprichádzame každý deň. Za viac ako rok fungovania predplatného je toto prvá zľava a platí len 5 dní. Takáto príležitosť sa už nemusí opakovať.

Predplatným podporíš prácu našej redakcie, ktorá pre teba v roku 2020 chystá ešte viac kvalitných tém a noviniek, ktoré ti ešte nemôžeme prezradiť. Máš 5 dní na to, aby si si predplatné zabezpečil za polovičnú cenu - ak to nespravíš, možno budeš ľutovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia