Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 11:09
Čas čítania 0:00
Richard Balog

5 slovenských hotelov, ktoré by si v roku 2020 mal navštíviť

5 slovenských hotelov, ktoré by si v roku 2020 mal navštíviť
Zdroj: Chateau Appony
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Naša krajina ponúka množstvo krás, vychutnávať si ich je možné z hotelov, ktoré by sa nestratili ani vo svetovej konkurencii.

Rok 2019 sa nám pomaly, ale určite chýli ku svojmu koncu a okrem bilancovania posledných 12 mesiacov je tak príjemné vytýčiť si aspoň niekoľko plánov do blízkej budúcnosti, vrátane cestovania. 

Nemyslíme tým automaticky spoznávanie exotiky a čo najvzdialenejšie kúty sveta, ale taktiež našu domovskú krajinu. Ponúka totiž oveľa viac, ako by si možno očakával, a to aj po stránke ubytovania, o čom sa budeš môcť presvedčiť prostredníctvom výberu najlepších hotelov. Po dlhšom čase totiž vymeníme v rámci článkov Airbnb za niečo, na čo si človek dokáže rýchlo a ľahko zvyknúť. 

Dokonalé služby, kvalitná gastronómia, nadštandardné až luxusné apartmány, wellness, nezameniteľné výhľady či prostredie prírody navôkol. To je len pár aspektov, ktorými si nás nasledujúcich 5 hotelov získalo.

Odporúčané
Ubytovanie v korunách stromov, ktoré posúva hranice luxusu a výnimočnosti na nový level   Ubytovanie v korunách stromov, ktoré posúva hranice luxusu a výnimočnosti na nový level 2. decembra 2019, 18:25

Roset Boutique Hotel  

Dnešný výber odštartujeme na území hlavného mesta, konkrétne na Štúrovej ulici, na ktorej sa týči vizuálne najatraktívnejšie ubytovanie v centre. Roset Boutique bol vôbec prvým apartmánovým hotelom v Bratislave, pričom jeho vznik sa datuje ešte do roku 1903, kedy otvoril svoje brány v secesnej budove.

Domov
Zdieľať
Diskusia