Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 8:18
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

V Pezinku našli mŕtvu ženu, prípad vyšetrujú ako vraždu

NEWS SLOVENSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Polícia v Bratislavskom kraji rieši prípad vraždy ženy, jej totožnosť zatiaľ nie je známa.

Polícia v Bratislavskom kraji na svojej sociálnej sieti informovala o prípade vraždy v Pezinku. Pri kontrole vodiča, ktorý bol pod vplyvom alkoholu, im do očí udreli jeho zranenia, pri ďalšom pátraní našli mŕtvu ženu.

Odporúčané
Mikuláš Vareha je po deviatich rokoch na slobode. Kto je samozvaný kráľ Zemplína a ako obral štát o približne 57 miliónov eur? Mikuláš Vareha je po deviatich rokoch na slobode. Kto je samozvaný kráľ Zemplína a ako obral štát o približne 57 miliónov eur? 4. decembra 2019, 19:01

Pobil sa s ďalšími dvoma ľuďmi

Policajti v stredu večer kontrolovali muža, ktorý bol zjavne podgurážený. Na tvári a rukách mal čerstvé zranenia, vysvitlo, že boli výsledkom roztržky s nožom medzi ním a ďalšími dvoma ľuďmi v Kučišdorfskej doline. Na miesto preto prišli ďalšie hliadky, ktoré začali preverovať, čo sa stalo. V jarku na Fajgalskej ceste v Pezinku napokon našli telo mŕtvej ženy.

Prípadu sa teraz venuje vyšetrovateľ kriminálnej polície v Bratislave, začal trestné stíhanie vo veci vraždy. Viac informácií zatiaľ polícia neprezradila, urobia tak hneď, ako im to situácia umožní. O prípade ťa budeme informovať.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia