Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. novembra 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spomína The Weeknd na vzťah s Bellou Hadid? Nemohol zaspať, kým necítil jej dotyk

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abel vydáva ďalšiu skladbu zo svojho šiesteho albumu. Tentokrát ide o úprimné vyznanie a fanúšikovia veria, že adresátom je práve bývalá priateľka Bella Hadid.

I'm just walking by to let you know 
I can never say it on the phone
Will never let you go this time

Ako už býva zvykom, s príchodom jesene sa vrátil aj The Weeknd, ktorý počas uplynulých mesiacov pracoval na šiestom sólovom projekte, o ktorom toho síce zatiaľ nevieme veľa, no môžeme počuť, ako asi bude znieť. Pred pár dňami uzrela svetlo sveta ukážka Heartless a dnes  Abel predstavil ďalšiu, tentokrát výrazne tanečnejšiu vec Blinding Lights.

Na rozdiel od mnohých predchádzajúcich počinov, v tomto prípade venuje text len jednej žene a fanúšikovia veria, že ide o Bellu Hadid, s ktorou sa rozišiel, aby sa dal dokopy so Selenou Gomez. Tú práve kvôli Belle opustil a aj napriek tomu, že boli spolu aj druhýkrát, približne v čase tvorenia albumu sme sa dozvedeli, že sa opäť rozišli. 

V dohľadnej dobe by mal prísť aj celý nový projekt, o ktorom toho síce zatiaľ veľa nevieme, The Weekndov imidž a zvuk však nasvedčuje tomu, že si našiel svoje miesto na hranici medzi RnB a popom. Čo je najdôležitejšie, nestratil pri tom svoju identitu. V nasledujúcich dňoch by mal prísť aj prvý videoklip z Las Vegas, zatiaľ môžeš rotovať dva single a z času na čas na teba možno vyskočí aj Abelova spolupráca s elektrickým modelom Mercedesu. 

Odporúčané
Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svadbu, žien má toľko, že ich už nemá kam dávať. Opäť sú ústrednou témou drogy a vzťahy Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svadbu, žien má toľko, že ich už nemá kam dávať. Opäť sú ústrednou témou drogy a vzťahy 27. novembra 2019, 10:49
Domov
Zdieľať
Diskusia