Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárny bratislavský študentský klub Unique údajne definitívne končí. Nie však dobrovoľne

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Rozlúčková párty sa bude konať v druhej polovici decembra.

Legendárny bratislavský klub Unique, ktorý bol pre mnohých študentov útočiskom zábavy počas týždňov aj víkendov, bude musieť s koncom kalendárneho roka ukončiť svoje pôsobenie.

Dôvodom je skutočnosť, že 31.12 vyprší klubu zmluva s prenajímateľom priestoru: „V decembri plánuje Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra – Mlyny UK spustiť prieskum prostredníctvom sociálnej siete o tom, akú predstavu majú ubytovaní študenti o využití priestoru. V tejto súvislosti bude vyhlásená verejná obchodná súťaž. Myslíme si, že nastal čas prehodnotiť využitie priestoru a prispôsobiť ho súčasným potrebám študentov,“  vysvetľuje tento krok hovorkyňa Univerzity Komenského Lenka Miller pre Zoznam.

Zatiaľ nie je isté, aká je budúcnosť priestoru, na základe komentárov pod rozlúčkovými príspevkami súdime, že študenti na Mlynoch budú bojovať za to, aby mali svoj domovský klub, kde sa budú môcť so spolužiakmi zabaviť.

Domov
Zdieľať
Diskusia