Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2019, 16:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

James McAvoy bol filmármi odmietnutý kvôli nízkemu vzrastu. Kritiku inkasoval aj za svoj vzhľad

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

40-ročný herec sa vyjadril k niektorým nepríjemným situáciám z filmovej brandže.

Talentovaný škótsky herec James McAvoy nominovaný na Zlatý glóbus za svoj výkon vo vynikajúcej dráme Pokánie, známy napríklad zo série X-Men či thrillerov Split a Glass, sa nedávno rozrozprával o tom, ako niektorí filmoví tvorcovia pristupovali k jeho výške. McAvoy meria iba približne 170 centimetrov, a preto filmári niekedy radšej siahnu po vyšších hercoch.

Ako mužovi nižšieho vzrastu mi občas býva povedané, že som na určitú rolu príliš nízky,“ priznal pre Telegraph McAvoy. Takáto skutočnosť sa dá určite pochopiť a azda aj samotnému hercovi musí byť jasné, že si zrejme nezahrá postavu špičkového 2-metrového basketbalistu. Okrem toho ale v rozhovore spomenul aj nepríjemnejší zážitok týkajúci sa jeho vzhľadu.

Odporúčané
James McAvoy prezradil, že minulý rok takmer zomrel na infekciu James McAvoy prezradil, že minulý rok takmer zomrel na infekciu 27. januára 2019, 21:49

Herec prehlásil, že osoba, ktorá mala hrať v snímke jeho partnerku, si nebola istá tým, či je s ohľadom na jeho výzor pre danú postavu vhodný. „Pretože nikto neuverí, že by mohol byť s niekým, ako je ona,“ citoval McAvoy vyjadrenie neznámej herečky, ktoré bolo pre neho, ako sám povedal, „kopancom do  rozkroku“.

Dodal, že následných osem natáčacích týždňov musel predstierať, že danú ženu vo filmovom príbehu miluje. Čo muselo byť kvôli jej nemiestnemu vyjadreniu určite pomerne náročné. „Niekedy ste prinútení k tomu, aby ste mali pocit, že nie ste dostatočne fyzicky príťažlivý na získanie roly,“ tvrdí McAvoy.

Domov
Zdieľať
Diskusia