Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019 o 12:16
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Dcéra ropného magnáta minie na taxíky vyše 1500 € mesačne. Tvrdí, že kráčanie je pre sedliakov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Až teraz si uvedomuje, čo sú skutočné problémy.

Televízna relácia Rich Kids Go Skint spojila dve ženy o ktorých by snáď nikto nepovedal, že si budú rozumieť. Nadia je 24-ročná žena, ktorá nikdy nepracovala a míňala tisícky dolárov len na taxíky, pretože chodenie považovala za niečo, čo robia sedliaci. Zatiaľ čo Natalie je slobodná mama s dvoma deťmi, ktorá pracuje aj 16 hodín denne, v 15-tich sa dostala na ulicu a počas života bola závislá na drogách.

Nadia Nusebeibeh má 24 rokov a je zvyknutá na skutočne luxusný spôsob života, informuje Dailymail. Síce nikdy nepracovala, no sama priznáva, že za jeden večer v meste bola schopná minúť aj tisíc dolárov. Tiež povedala, že má fóbiu z vody z kohútika a jednoducho si musí kupovať balenú.

 

Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny
Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny Zdroj: Facebook/ Nadia Nuseibeh

Rozhodla sa však výrazne zmeniť spôsob svojho života, kvôli relácii Rich Kids Go Skint odišla z jedného z troch domov svojich rodičov a šla bývať s jednoduchou rodinou. S mamou, ktorá pracuje šestnásť hodín denne a na konci mesiaca je aj tak zadlžená. Na prekvapenie všetkých si však skutočne rozumeli.

Nečakali to ani ony samé. Nadia predtým, než sa nasťahovala k Natalie Russel povedala: „Myslím, že sa budem cítiť previnilo len za to, že som sa narodila v bohatšej rodine s viacerými príležitosťami.“  Hovorí, že s peniazmi nikdy nemala problém a keď si ich od rodičov vypýtala, tak ich dostala.

Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny
Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny Zdroj: Facebook/ Nadia

Vysvetľuje, že napríklad preto sa nikdy nenaučila variť a radšej si nechala jedlo doviezť domov, pokojne aj štyrikrát denne. Zatiaľ čo Natalie bola nútená v obchode minúť maximálne 50€ na týždenný nákup pre ňu aj jej dvoch synov. 

Keď sa prvýkrát stretli, pre obe to bol kultúrny šok. Nadia však povedala, že z Nataliinho domu bola veľmi prekvapená, pretože očakávala špinu a neporiadok. Ona mala totiž od malička doma tri upratovačky.

Ich spoločný čas si však obe skutočne užili a prišli na to, že majú podobný zmysel pre humor. Robili spolu aj rôzne experimenty, keď Natalie poslala Nadiu do obchodu so zoznamom vecí, ktoré má kúpiť tak, aby neminula viac, než desať dolárov. V obchode strávila hodinu, no nakoniec sa jej to podarilo.

Nadia sa však neskôr otvorila a prezradila, že jej život nie je tak jednoduchý, ako sa môže zdať. Musí totiž neustále predstierať, že je všetko dokonalé, smiať sa a chodiť na drinky. Vysvetľuje, že v podstate žije vo falošnom perfektnom La La Lande, kde nikto nehovorí o problémoch a emóciách.

Natalie zas opisuje jej život, ktorý sa od toho, čo prežila Nadia diametrálne líši. V živote mala množstvo problémov, v pätnástich skončila na ulici a neskôr vo väzení. V osemnástich sa predávkovala a v momente, keď všetko nasvedčovalo tomu, že sa veci zlepšia, zistila, že čaká prvého syna.

Odporúčané
8-ročné dievčatko bez domova si poctivo robilo domáce úlohy na ulici. Chudobná rodina žije v daždi, aby mohli dcére dopriať vzdelanie 8-ročné dievčatko bez domova si poctivo robilo domáce úlohy na ulici. Chudobná rodina žije v daždi, aby mohli dcére dopriať vzdelanie 16. júla 2018 o 19:49

Na rozlúčku Nadia venovala každému sto dolárov, aby im preukázala, že je skutočne vďačná. Hovorí, že jej to veľa dalo a celý zážitok bol pre ňu neskutočný. Dodala, že až teraz si uvedomila koľko problémov, ktoré ľudia majú v skutočnosti problémami nie sú. Obe ženy sľúbili, že sa ešte určite stretnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia