Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 9:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Vianočnú reklamu od McDonald's si zamiluješ

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Aj spoločnosť McDonald's nás každoročne chytí za srdce emotívnym reklamným spotom s tematikou Vianoc.

 

Niektoré obchodné centrá rozsvietili vianočné stromčeky už v októbri, čo môže byť právom pre niekoho stresujúci, resp. rušivý faktor. Dnes už do Štedrého dňa zostáva len niečo viac ako mesiac a aj s prihliadnutím na počasie zvládame čokoľvek spojené s Vianocami oveľa lepšie. McDonald's preto prichádza s reklamou, ktorá už tradične nesie okrem pozitívnej emócie aj myšlienku, s ktorou by sme mali sviatočné obdobia vnímať. 

Spoločnosť opäť pokračuje v príbehu Ellie a jej soba Archieho, ktorému musí ísť kúpiť zásoby mrkvy. Neskôr sa ukáže, že v skutočnosti sa mladé dievča po celý čas hralo so svojím štvornohým domácim miláčikom a s celou rodinou sa na tom úprimne zabavia. Odkaz je však jasný, ak máš dostatočne dobrú predstavivosť, môžeš si počas Vianoc prispôsobiť realitu a užiť si tak každú jednu chvíľu. 

McDonald's v tejto súvislosti upozorňuje zákazníkov, že bude v Británii rozdávať zadarmo špeciálne balíčky a zároveň bude predávať ebook a audioknihy s názvom Archie the Reindeer, kde bude celý príbeh z posledných vianočných reklám pokračovať.  

Odporúčané
Najdojímavejšia reklama týchto Vianoc: Aj skromný darček môže zachrániť sviatky, počas ktorých by nemal byť nikto sám Najdojímavejšia reklama týchto Vianoc: Aj skromný darček môže zachrániť sviatky, počas ktorých by nemal byť nikto sám 14. novembra 2019, 12:45
Domov
Zdieľať
Diskusia