Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 16:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Jokera oficiálne pracuje na pokračovaní. Štúdio plánuje ďalšie temné filmy o postavách z DC

FILMY A SERIÁLY JOKER 2
Uložiť Uložené

Oficiálne potvrdenie príprav na pokračovaní prišli len pár dní po tom, čo snímka prekonala v tržbách miliardovú hranicu.

Tvrdili sme to od začiatku. Nakoniec, asi ako celý internet. Po neuveriteľnom úspechu Jokera (ide o prvý R-kový film s miliardou na konte), ktorý zrejme ešte zabojuje aj o Oscary, odkleplo Warner pokračovanie. Tomu sa od začiatku nebránil ani Joaquin Phoenix (pre herca pôjde o jeho prvý sequel v celej kariére) a ani režisér Todd Phillips. Obaja sa však vyjadrili v zmysle, že do toho pôjdu len v prípade, že pokračovanie bude mať opodstatnenie a rovnakú hĺbku ako jednotka. Ani jeden nechce natočiť sequel, ktorý by mal len zarobiť.

Odporúčané
Joker už v kinách zarobil miliardu dolárov! Joaquin Phoenix si myslí, že je pravým Jokerom, nie vzorom pre Jareda Leta a iných Joker už v kinách zarobil miliardu dolárov! Joaquin Phoenix si myslí, že je pravým Jokerom, nie vzorom pre Jareda Leta a iných 16. novembra 2019, 15:04


Warner bude určite chcieť snímku produkovať výhradne sám. Pri jednotke sa totiž produkčné náklady delili medzi ďalšie dve spoločnosti, a tak Warner zoberie len polovicu z tržieb. Samozrejmosťou je aj návrat Joaquina Phoenixa. Vzhľadom na úspech Jokera mal Todd Phillips po otváracom víkende nakráčať do kancelárií Warneru a požiadať povolenie na natočenie ďalších takýchto temnejších príbehov o postavách z dielne DC. Zdroje blízke The Hollywood Reporter, ktorý o novinke písal ako prvý, tvrdia, že Phillips dostal zelenú na minimálne jednu ďalšiu podobnú postavu.

Zároveň by mal byť režisérom Jokera 2, pričom sa spoločne so Scottom Silverom postarajú aj o scenár, rovnako ak pri jednotke. Phillips za ňu údajne zinkasuje 100 miliónov dolárov (uff), keďže miesto výplaty vopred uprednostnil nešpecifikovanú časť z hrubých tržieb. Nepadli žiadne dátumy, no môžeme si byť istí, že režisér Hangover ostane vo Warneri ešte pekných pár rokov. Ktorý film by si od neho z dielne DC chcel vidieť ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia