Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 19:26
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Slon podišiel k autu plnom turistov a začal sa oň škrabať. Zábery vyzerajú úsmevne, no mohlo ísť o život

NEWS SLON THAJSKO
Uložiť Uložené

Zviera prikráčalo k autu a trochu sa s ním „pohralo“.

Hovorí sa, že ľudská bytosť je pre slona niečo také, ako pre nás šteniatko. Obrovským cicavcom sa jednoducho zdáme byť „zlatí“. Ak by však vedeli, akí krutí k nim dokážeme byť, určite by zmenili názor. Tak či onak, v Thajsku v provincii Nakhon Ratchasima sa stala úsmevná a zároveň desivá príhoda, fotografie obleteli celý svet. 

34-ročný slon menom Duea prišiel na cestu a potreboval sa poškrabať. Začal sa teda okolo auta točiť a hľadal vhodnú časť, o ktorú by sa mohol pootrierať a poriadne sa uvoľniť. Turisti v aute pravdepodobne neverili vlastným očiam a v tej chvíli im asi nebolo všetko jedno. 

Duea sa postavila zo strany vodiča, ten sa tak nemohol dostať z vozidla. Teda, ak by náhodou chcel, čo pochybujeme. Aj napriek netradičnej situácii sa nikomu nič nestalo. Auto to tiež zvládlo, teda až na pár škrabancov. O incidente informovali zamestnanci parku na Facebooku pričom uviedli, že podobné situácie nie sú ničím nezvyčajným.

Odporúčané
Ruskí vedci sledovali orlov pomocou dátového roamingu. Vtáky zaleteli do zahraničia, vedcov faktúra za SMS skoro zruinovala Ruskí vedci sledovali orlov pomocou dátového roamingu. Vtáky zaleteli do zahraničia, vedcov faktúra za SMS skoro zruinovala 29. októbra 2019, 16:35

Momentálne je totiž takzvané prechodné obdobie, je vlhko a chladno. Upozorňujú turistov, aby si dávali pozor. „Nezastavujte vozidlo pre fotografie, môže to predstavovať nebezpečenstvo a zviera môže poškodiť auto,“ napísali. Ak zbadajú slona, odporúčajú zastať 100 metrov pred ním a nechať naštartovaný motor, aby mohli v prípade potreby ustupovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia