Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 20:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Greta Thunberg sa vozila na bicykli s Arnoldom Schwarzeneggerom. Nevedel sa dočkať, kedy aktivistku predstaví svojej dcére

NEWS GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

S Gretou sa chce stretnúť každý dôležitý Američan.

Meno Arnolda Schwarzeneggera sa v súvislosti s Gretou Thunberg spájalo už skôr, konkrétne v čase, keď jej na transport v rámci Spojených štátov požičal svoju Teslu Model 3. Aj on sám je fanúšikom áut na elektrický pohon, dokonca je majiteľom špeciálne upraveného Hummera, ktorý nezanecháva uhlíkovú stopu.

So 16-ročnou aktivistkou sa stretli aj pred pár dňami, keď si spoločne zajazdili na bicykli a bývalý guvernér na svojom instagramovom profile napísal, že sa už nevie dočkať, keď predstaví Gretu svojej dcére. Samozrejme, pre Švédku je každá podobná pozitívna zmienka od dôležitej osobnosti z Ameriky cenná, zároveň však platí, že majú títo dvaja aj kamarátsky vzťah a spoločný záujem – bojovať proti klimatickým zmenám.

Odporúčané
Stretnutie s Donaldom Trumpom by bola strata času, tvrdí Greta Thunberg. Nemá v pláne vysvetliť mu, o čom je klimatická kríza Stretnutie s Donaldom Trumpom by bola strata času, tvrdí Greta Thunberg. Nemá v pláne vysvetliť mu, o čom je klimatická kríza 5. novembra 2019, 9:41

Greta sa nedávno objavila aj v show Ellen DeGeneres, kde prezradila, že by neprijala osobné stretnutie s Donaldom Trumpom, pretože by to bola strata času a nemajú si čo povedať. Americký prezident podľa nej vie, aký dopad majú konkrétne aktivity na budúcnosť planéty. 

Zároveň prezradila čosi viac o svojom Aspergerovom syndróme a opäť potvrdila svoje slová. Tvrdí, že vidí veľmi pozitívne skutočnosť, že sa aj takto dokáže odlíšiť, pretože sú v súčasnosti všetci rovnakí. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger),

Domov
Zdieľať
Diskusia