Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2015, 16:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson dostane vlastnú komediálnu HBO show, ponorte sa s nami do sveta Ballers

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON HBO
Uložiť Uložené

The Rock si strihne rolu bývalej futbalovej legendy, ktorá obrusuje diamantové talenty. Pripravte sa na krásne ženy, veľkých chlapov, bohémsky život a iné slasti.

Dwayne Johnson dostane vlastnú komediálnu HBO show, ponorte sa s nami do sveta Ballers

Dwayne je inde. Kedy vlastne nastal v jeho kariére taký obrovský zlom? Pravdepodobne to bolo v roku 2010, kedy si zahral hneď v 5 filmoch, ktoré v ďalšom roku nasledovala perla menom Fast Five. The Rock oživil a nabudil sériu a vtedy sa začali ozývať najväčšie štúdiá s ponukami do blockbusterov a letných hitov. Pravidelne sa objavuje v dieloch Fast & Furious, zahral si v dobrodružných rodinných projektoch, v akčných počinoch ako G. I. Joe 2, Pain & Gain či Snitch. Stal sa ale aj novým Herkuselom a je celkom možné, že si rolu v budúcnosti zopakuje. Najbližšie ho uvidíme v katastrofickom San Andreas, popritom stále trénuje, venuje sa wrestlingu a už teraz je upísaný viacerým projektom (Moana - animák, v ktorom bude spievať, Shazam!, G. I. Joe 3 a snáď aj ďalší diel Furious). 

Ešte predtým sa nám ale objaví čoby hlavná postava spin-off seriálu Entourage komédie Ballers. TV Show od HBO dorazí 21. júna, hneď po pilote druhej série True Detective. Oba očakávané seriály dorazia týždeň po ukončení 5. série Game of Thrones. Nuž, HBO rozhodne vie, ako si čičíkať svojich fanúšikov.

Dwayne Johnson dostane vlastnú komediálnu HBO show, ponorte sa s nami do sveta Ballers


Ballers sa zameria na legendu futbalu, Spencer Strasmore (The Rock), ktorý po skončení aktívnej kariéry vyhľadáva talenty a obrusuje veľké hviezdy, aby sa z nich stali ešte lepší hráči. 10 dielov po polhodine zachytí život profi-futbalistov, ich rodiny a priateľov, no zameriava sa hlavne na behind the scenes pohľad, teda pohľad do ich súkromného života a snaží sa vykresliť ich dennodenné problémy, respektíve bohémsky život. Scenár a celkovú osu stvoril Steve Levinson (Entourage - aj preto má trailer taký nádych, aký má), pričom produkuje Mark Wahlberg (stará sa aj o Entourage film a v minulosti o seriál). Viac informácií už skutočne nepotrebujete. Pamätajte, že The Ballers bude sčasti dráma, no hlavne „komédia“. Ak máte radi Dwayna, krúžkujte si teda dátum 21. jún, ak ste to teda neurobili už pred dvoma dňami, keď vyšiel trailer na True Detective oznamujúc premiéru druhej série v rovnaký deň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia