Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2015, 15:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Filmkult oslavuje 1. narodeniny, čo všetko plánujeme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Naša stránka bola založená presne pred rokom, čo sa za ten rok stalo a čo plánujeme do budúcna?

Filmkult oslavuje 1. narodeniny, čo všetko plánujeme?

14. apríl 2014. 3 magické štvorky pre mňa nás znamenali, že sa nám zase raz trochu zmenia životy. Bol totižto založený Filmkult - točíme nielen o filmoch. Presne včera sa tak uzavrel prvý rok našej existencie. Dlho sme fungovali len ako facebooková stránka, no naše ambície boli vysoké a už pár mesiacov dozadu nám bolo jasné, že to takto ďalej nepôjde. Pripravili sme si preto pre vás web, našu vlastnú filmovú stránku, ktorá vás denne zásobí novinkami nielen z Hollywoodu. Okrem toho máme v rukáve pár skutočne bohatých článkov, okrem toho, že pár sme ich už pre vás pripravili. Postupne začneme písať o ázijskej kinematografii a jej klenotoch, o aktuálnych problémoch a stave Hollywoodu či iných zaujímavých problematikách, všetky prekvapenia vám ale rozhodne dnes neprezradíme. 

Stránku sme pôvodne plánovali spustiť až včera, pri príležitosti „osláv“ našich prvých narodenín. Nemohli sme ale vydržať a myslím, že sme urobili dobre. Môžete si byť istí, že do budúcna sa od nás dočkáte ešte veľkých projektov a článkov. Najbližšie vyspovedáme pána Tomáša Drobného, výkonného riaditeľa Cinemax, a. s., ktorý pre nás všetkých v Bratislave stavia IMAX sálu. 

Filmkult oslavuje 1. narodeniny, čo všetko plánujeme?


My pre vás píšeme každý deň, a tak budeme radi, keď nám napíšete niečo vy. Zaujíma nás, čo si o našom webe myslíte, čo by ste chceli zmeniť, čo odstrániť, čo pridať, čo by si zaslúžilo pochvalu a čo, naopak, kritiku. Sme otvorení akýmkoľvek otázkam a správam, všetky ich teda posielajte na e-mailovú adresu [email protected]. Touto cestou by som zároveň chcel poďakovať celej redakcii, ktorá pre vás denno-denne pripravuje novinky o filmov, seriáloch a všelijakých zaujímavostiach zo sveta kinematografie. Hasta la vista, druhý rok bude väčší!

Domov
Zdieľať
Diskusia