Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2015, 16:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jack Nicholson nie je práve dvakrát nadšený novým Jokerom v podaní Jareda Leta

FILMY A SERIÁLY JARED LETO
Uložiť Uložené

Nicholson stvárnil Jokera brilantne. Je jasné, že mu táto rola nie je ukradnutá, a tak ho výzor nového Jokera v podaní Jareda Leta zasiahol viac než by ste čakali.

Netrvalo to dlho. Skutočne nie. Najprv sme tu mali túto fotku, a hneď na to zavítala na internet aj Nicholsonova emocionálna reakcia na nový vzhľad Jokera. Toho stvárni Jared Leto so svojim osobitým štýlom. Postava bude dosť inšpirovaná komiksom a animovaným spracovaním The Dark Knight Returns. Je jasné, že je to len podarená práca nejakého fanúšika tejto postavy. Ním je Youtube Tonimcee. Aký je váš názor na nového Jokera? Pôvodný dôvod Nicholsonovho plaču nájdete tu. Ide o snímku About Schmidt z roku 2002. Jack Nicholson stvárnil blázna z Arkhamského liečebného ústavu v burtonovom Batmanovi z roku 1989. Na záver by ma zaujímalo, ktorý filmový Joker sa vám páčil najviac a či si myslíte, že má Jared šancu prekonať ich všetkých?

Domov
Zdieľať
Diskusia