Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2015, 23:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Máme tu ďalšiu komediálnu drámu, ktorá sa pohrá s vašimi emóciami

FILMY A SERIÁLY DRÁMA KOMÉDIA
Uložiť Uložené

Me and Earl and the Dying Girl bude dramédia zo súdka tých menej originálnych. Ona umiera, on jej chce zlepšiť posledné chvíle života. Sledujte prvý trailer.

Tiež podobné filmy nemusíte? Teda, keď vyjdú, ako to bolo napríklad pri Now is Good (nie, Na vine sú hviezdy fakt nebolo bohviečo), je to pekne ostrá hra s citmi a emóciami, inak to ale vyznie neuveriteľne klišé, pateticky cielené na ... tínedžerky? Nuž, v každom prípade tu máme ďalší takýto film, na ktorý sa asi upriami pozornosti oveľa menej, než tomu bolo v prípade Shailene Woodley a jej drámy. Volá sa Me and Earl and the Dying Girl a vyrozpráva už tisíckrát povedaný príbeh, okorenený humorom, ktorý sa stáva už pravidelne zaužívaným, teda v prípade, že hovoríme o umierajúcom dievčati, ktoré „potrebuje“ otvorenosť, úprimnosť a kašle na ľútosť. Postavy ale vyzerajú byť fajn, herci taktiež a vôbec to nemusí dopadnúť zle. 

Domov
Zdieľať
Diskusia