Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2015, 1:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disney si na svoju vlastnú výstavu pozvali Captain America: Civil War, Star Wars a mnohé ďalšie projekty

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Možno sa dočkáme prvých záberov z Civil War a taktiež traileru pre Star Wars: The Force Awakanes. No a kto by nechcel vidieť prvé zábery z Finding Dory?

Niektorí z vás vedia, že Disney má vlastnú show podobnú tej Comic-Conu, nazvanú D23. D znamená Disney a 23 znamená rok 1923, kedy prišiel Walt Disney do Hollywoodu a založil túto spoločnosti. D23 Expo sa koná od roku 2009, no a tento rok by mohol byť rozhodne tým najsilnejším. Marvel totiž vynechal Comic-Con, Star Wars neukázali trailer, ale „len“ perfektné video z natáčania, a tak sa naplno môžu ukázať práve na tejto akcii. My už máme potvrdené, že obe snímky budú mať svoje panely. Je celkom reálne, že sa ukážu aspoň nejaké teasujúce zábery z Civil War, prípadne Spideyho oblek. Zaručene sa dozvieme aspoň nejaké informácie o MCU, respektíve Captain America: Civil War samotnom. Čo sa týka Star Wars, je možné, že Disney ukecalo Abramsa, aby na Comic-Cone neukázal žiadny trailer, ale aby počkal práve na ich výstavu a tam položil svet na lopatky s epickým trailerom. Či sa tak stane alebo nie, sa dozvieme neskôr.

Okrem toho ale uvidíme na expo oveľa viac filmov. Jasať môžu fanúšikovia animákov od Disney, ktoré, keďže vlastní aj Pixar, pripravuje celkom slušnú spŕšku rozprávok pre najmenších, ale aj tých starších. Môžeme čakať ukážky pre The Good Dinosaur, Zootopiu, a celkom možno aj Finding Dory. Moana pravdepodobne ešte nebude pripravená ukázať nič, no tieto tri snímky nám budú bohato stačiť. Samozrejme, dozvieme sa aj o nových projektoch štúdia, bude sa veľa spievať (niečo o Frozen 2 by sme sa taktiež mohli dozvedieť) a vystúpia aj herci, ktorí prepožičiavajú svoje hlasy známym postavičkám. Z hraných filmov uvidíme okrem Civil War a Star Wars aj Alicu v krajine zázrakov 2 či Knihu džunglí. Na čo sa tešíte najviac? Disney D23 Expo sa uskutoční od 14-16. augusta v Anaheim Convention Center.

Domov
Zdieľať
Diskusia