Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2016, 15:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Koniec MCU je v nedohľadne a Star Wars epizódou IX neskončia, Disney má svoje vlastné plány

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Predseda a zároveň generálny riaditeľ spoločnosti Disney, Bob Iger, v tom má jasno. Čo ešte prezradil?

Meno predsedu a zároveň aj generálneho riaditeľa (CEO) spoločnosti Disney, Boba Igera, bude možno niektorým z vás celkom povedomé. Naposledy sme o ňom hovorili pomerne nedávno, a to konkrétne v súvislosti s pripravovaným, už v poradí piatym dielom populárnej série s názvom Indiana Jones. Ako však veľmi dobre vieme, Disney má v rukáve tromfy oveľa väčšieho kalibru. Jedným z nich je Star Wars univerzum, ktorého Epizóda VII momentálne kráča za ziskom dvoch miliárd dolárov celosvetovo, no a na strane druhej nemôže byť nič iné, než Marvel (MCU). Táto značka sa totiž môže popýšiť dvanástimi celovečernými filmami a takmer desiatimi miliardami zarobených dolárov. A to už je skutočne niečo.

Preto asi nikoho neprekvapí vyjadrenie vyššie spomínaného Igera, ktorý okrem iného prezradil aj skutočnosť, že snímky zo sveta Star Wars a MCU budú pokračovať jednoducho „navždy“:

Okrem The Force Awakens máme štyri ďalšie Star Wars filmy, ktoré sú momentálne v rôznych štádiách vývoja či produkcie. A bude ich viac, aj keď neviem koľko a ako často. Čo sa Marvelu týka, sú k dispozícii tisícky a tisícky postáv. Bude to trvať večne.

Koniec MCU je v nedohľadne a Star Wars epizódou IX neskončia, Disney má svoje vlastné plány

Mnohým by sa síce mohlo zdať, že nás v priebehu najbližších štyroch rokov čaká obrovská kanonáda nových filmov, Boba to však neznepokojuje, ba práve naopak. Je totiž presvedčený o tom, že diváci stále nemajú dosť:

Ľudia podľa mňa ešte nie sú unavení či presýtení, myslím si však, že pokiaľ ide o rozprávanie príbehov, budeme latku aj naďalej zvyšovať.

Aký máte názor na takéto slová? Rozhodne nám zanechajte vaše dojmy v komentároch, prípadne nám dajte vedieť, na ktorý z nižšie rozpísaných nadchádzajúcich filmov sa tešíte najviac.

Star Wars

Rogue One: A Star Wars Story (16. december 2016)

Star Wars: Episode VIII (15. december 2017)

Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film (25. máj 2018)

Star Wars: Episode IX (2019)

MCU

Captain America: Civil War (6. máj 2016)

Doctor Strange (4. november 2016)

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (5. máj 2017)

Untitled Spider-Man Reboot (7. júl 2017)

Thor: Ragnarok (3. november 2017)

Black Panther (16. február 2018)

Avengers: Infinity War: Part I (4. máj 2018)

Ant-Man and the Wasp (6. júl 2018)

Captain Marvel (8. marec 2019)

Avengers: Infinity War Part II (3. máj 2019)

Inhumans (12. júl 2019)

Domov
Zdieľať
Diskusia