Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2016, 11:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Krásna Blake Lively sa ocitne zranená na kúsku útesu, okolo ktorého krúži nebezpečný žralok

FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY
Uložiť Uložené

Survival thriller od režiséra niekoľkých Neesonoviek, The Shallows, ukazuje prvé zábery prostredníctvom krátkeho traileru.

Pôvabnú Blake Lively sme mohli naposledy vidieť v minuloročnej romantickej dráme s názvom The Age of Adaline (naša recenzia tu), kde síce herecky neprepadla a svoju úlohu zvládla na úrovni, k naozaj úžasnému výkonu jej však ešte niečo chýbalo. Poriadnu šancu vyniknúť ale dostane už toto leto, kedy sa nám predstaví v zaujímavo vyzerajúcom survival thrilleri The Shallows, ktorý podľa prvého zverejneného traileru (nájdete ho pod textom) nesľubuje iba krásnu protagonistku či oku lahodiace prostredie, ale aj množstvo vypätých situácií.

Čo sa samotného príbehu týka, tak nejde o nič extra zložité. Nancy (Lively) je mladá surfistka, ktorá sa jedného dňa rozhodne, že vyskúša vlny na odľahlej pláži. Všetko sa však zmení v momente, keď sa po útoku veľkým bielym žralokom ocitne zranená na malom kúsku útesu. Aj keď ju od brehu delí menej ako 200 metrov, jej šance na prežitie sú vďaka číhajúcemu vodnému predátorovi skutočne nízke. Pokiaľ teda chce z tejto šlamastiky vyviaznuť živá, musí pozbierať všetku odvahu a pokúsiť sa o nemožné.

Režíruje Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Unknown, Orphan), o scenár sa postaral pomerne neznámy Anthony Jaswinski, hudobnú stránku má na starosti talentovaný skladateľ Marco Beltrami a popri vyššie spomínanej hlavnej hrdinke sa objaví aj Óscar Jaenada či Sedona Legge. Premiéra u nás je naplánovaná na 23. júna 2016 a my budeme Blake určite držať palce, pretože výsledná kvalita celej snímky bude vo veľkej miere závisieť práve od nej. Ako sa The Shallows pozdáva vám?

Krásna Blake Lively sa ocitne zranená na kúsku útesu, okolo ktorého krúži nebezpečný žralok
Domov
Zdieľať
Diskusia