Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 13:40
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Pri vymýšľaní filmového príbehu pre Godzilla vs. Kong, dajú hlavy dokopy hneď ôsmi scenáristi

FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Legendary vytvára writer's room pre svoj pripravovaný epický súboj dvoch kultových monštier.

Nech si už myslíte o Edwardsovej Godzille či Vogt-Robertsovom Kongovi čokoľvek, musíte sa zmieriť s tým, že „MonsterVerse" sa pomaly rozrastá. Najbližšie nás v marci roku 2019 čaká druhá Godzilla s podtitulom King of the Monsters, ktorú natočí Michael Dougherty (Krampus, Trick 'r' Treat) a rok po nej sa na filmových plátnach stretnú už dve spomínané kultové monštrá. Godzilla vs. King Kong však príbehovo neplánuje nechať nič na náhodu. Legendary vytvorilo v poslednej dobe štúdiami tak milovanú writer's room, kde zasadne za stôl hneď osmička scenáristov a spoločnými silami vymyslí dej. Spisovateľskú zasadačku bude viesť Terry Rossio (jeden z autorov všetkých Pirátov Karibiku) a asistovať mu budú Patrick McKay a J.D. Payne (Star Trek Beyond), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicle), Cat Vasko (Queen of the Air), T.S. Nowlin (Maze Runner, pripravovaný Pacific Rim 2), Jack Paglen (Transcedence, pripravovaný Alien: Covenant) a J. Michael Straczynski (Thor, Sense8).

Poriadne veľká parta že? Nuž, o to viac vás prekvapí informácia, že podľa THR pracujú iba na príbehu tohto jediného filmu. Znie to síce vysoko nepravdepodobne, zvlášť keď si uvedomíte, že táto skupinka iba vymyslí dej a následne musí štúdio dohľadať samostatného scenáristu, ktorý to prenesie do uceleného filmového scenára. Nech už majú za lubom čokoľvek, dúfame, že im to vyjde. Nikto z nás predsa nechce, aby súboj dvoch legendárnych postáv zbabral prízemný scenár však (ehm ehm... u týchto aspoň neexistuje šanca na spoločné krstné meno matky)? Pripomíname ešte, že Godzilla vs. Kong má predbežne stanovenú premiéru na 29. mája 2020.

Pri vymýšľaní filmového príbehu pre Godzilla vs. Kong, dajú hlavy dokopy hneď ôsmi scenáristi
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia