Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2017, 19:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sestry Heatha Ledgera v tom majú jasno. Rola Jokera sa pod jeho smrť nepodpísala

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S blížiacim sa dokumentom o živote Heatha Ledgera sa na povrch začínajú dostávať nové informácie aj o jeho smrti.

S najväčšou pravdepodobnosťou ste zastihli náš článok o prvom traileri pre pripravovaný dokument o živote a smrti Heatha Ledgera, v ktorom nahliadneme nielen do jeho súkromia, ale budú nám ukázané aj doteraz nevidené scény z natáčania The Dark Knight. S blížiacou sa premiérou dokumentu sa trochu rozkecali aj sestry Heatha Ledgera. Tie boli zaskočené správami o tom, že rola Jokera prispela k jeho depresiám a neskoršej smrti viac než výrazne a že nebyť jej, Heath by tu s nami ešte bol. Celú pravdu vedel asi len samotný Heath, no svoj názor majú aj jeho sestry. 

Ashleigh a Kate si myslia, že Joker mal na ich brata celkom opačný vplyv. Tvrdia, že bol z tej roly nadšený a práca na filme The Dark Knight ho robila šťastným. Nechápu, odkiaľ mala tlač informácie nesúce tvrdenia o tom, že Joker bol najväčším dôvodom toho, že to Heath prehnal s tabletkami a navždy zaspal. Viac sa dozvieme vďaka dokumentu I am Heath Ledger, ktorý bude dostupný azda už v máji. Aký na to máte názor vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia