Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 12:10
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Nádej na Bad Boys 3 ešte žije. Film dostáva nového scenáristu

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Žeby sme sa ho predsa len niekedy dočkali?

Aj po posledných, zdanlivo definitívnych správach, je producent Jerry Bruckheimer ohľadom Bad Boys 3 značne optimistický. Projekt pod názvom Bad Boys for Life totiž dostal nového scenáristu. Bruckheimer v interview pre Yahoo Movies prezradil, že ohľadom projektu má dobrý pocit a stále tam je nádej. V rozhovore hovorí: Vyvíjali sme ten film už ani neviem koľko rokov. Raz sme sa dostali už celkom blízko a potom to celé trochu zmizlo. Dúfam ale, že sa to vráti. Máme nového scenáristu, ktorý na tom práve teraz pracuje a to ma povzbudzuje.“ 

Je to celkom zaujímavá správa. Žeby tam ešte bola snaha štúdia reálne ho natočiť? Alebo nám len Jerry Bruckheimer hovorí, čo by sme chceli počuť? Taktiež nie je jasné, či Martin Lawrence v momente svojho vyhlásenia vôbec vedel o novom scenáristovi. Will Smith sa netají tým, že natáčanie Bad Boys bolo pre neho jedným z najlepších období. Keď sa po niekoľkých rokoch stretol s Lawrencom, určite chceli natočiť pokračovanie. To bolo však pred rokom a odvtedy film stratil režiséra spolu s dátumom vydania. My úprimne dúfame, že nový scenárista dokáže to, čo bolo za posledných 14 rokov nemožné a prinesie Lawrenca so Smithom opäť dokopy.

Nádej na Bad Boys 3 ešte žije. Film dostáva nového scenáristu
Zdroj: Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Domov
Zdieľať
Diskusia