Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 12:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Benedict Cumberbatch stvárni v minisérii Patrick Merlose tragického hrdinu, ktorý sa bude biť s alkoholizmom a závislosťou na drogách

FILMY A SERIÁLY PATRICK MELROSE
Uložiť Uložené

Pozoruhodne vyzerajúca miniséria dorazila s prvými zábermi.

Adaptácia oceňovaných románov od Edwarda St. Aubyna s názvom Patrick Melrose nám predstaví rovnomenného hlavného hrdinu v podaní Benedicta Cumberbatcha. Ako diváci budeme svedkami jeho desivého životného príbehu, od hlboko traumatizujúceho detstva cez dospelosť plnú závislosti na alkohole a drogách, až po vyliečenie a zmierenie.

Podľa všetkého sa okrem dramatických okamihov dočkáme aj humoru, ako koniec-koncov dosvedčuje aj prvá ukážka. Seriál bude pozostávať z piatich epizód (každá bude mať hodinovú dĺžku). Scenár napísal držiteľ ceny BAFTA David Nicholls a na režisérske kreslo sa posadil Edward Berger. Okrem Cumberbatcha sa v minisérii objavia aj Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Anna Madeley, Allison Williams a Blythe Danner. Premiéra by sa mala uskutočniť v priebehu tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia