Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2018, 13:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vychutnajte si súboj Kylo Rena a Lukea Skywalkera z The Last Jedi, ako aj stret Finna s Phasmou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Last Jedi síce divákov stále veľmi rozdeľuje, ale aj tí najväčší kritici by v ňom určite našli niekoľko veľmi pôsobivých scén.

Ôsma epizóda Star Wars s podtitulom The Last Jedi polarizovala fanúšikov ako máloktorý diel ságy. Diváci na jednej strane vítali nový a "rebelský" prístup Riana Johnsona, to však nedokázali preniesť cez srdce tí najskalnejší fanúšikovia.

Nech už je váš názor akýkoľvek, asi sa zhodneme, že išlo o technicky kvalitne natočený blockbuster. V prvom priloženom videu si môžete pozrieť kratučký súboj Kylo Rena (Adam Driver) s Lukeom Skywalkerom (Mark Hamill) a následne nazrieť za oponu samotného nakrúcania.

V druhom zase budete svedkami súboja Finna (John Boyega) a Captain Phasma (Gwendoline Christie. Patríte k fanúšikom The Last Jedi alebo sa radíte skôr k ten nespokojnejšej časti divákov?

Domov
Zdieľať
Diskusia