Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krv, akcia a čierny humor. Nedokončené zábery zo zrušeného animovaného Deadpoola ukazujú, že sme sa mohli dočkať skvelého seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Veľká škoda, že sa projekt nepodarilo zrealizovať.

Asi vás nedávno sklamala správa, že sa animovaný Deadpool pod vedením Donalda Glovera (Atlanta) ruší. Podľa informácií sú za tým vzájomné kreatívne nezhody medzi Gloverom a stanicou FX. Zrejme sa musíme zmieriť s tým, že animovaného Deadpoola neuvidíme (aspoň v dohľadnej dobe).

Napriek tomu však máme k dispozícii krátke video, ktoré nám naznačuje, aký asi seriál so sympatickým anti-hrdinom mohol byť. Stále však nejde o finálne zábery a mnohé z nich ostali len vo forme raných návrhov.

Zábery rozhodne nevyzerajú zle a projekt mal nepochybne veľký potenciál. Je preto veľká škoda, že o animovaného Deadpoola budeme napokon ochudobnení. Snáď sa však vďačnej látky v budúcnosti niekto chopí a dovedie ju do úspešného konca.

Domov
Zdieľať
Diskusia