Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 18:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zdravotné problémy Jet Liho sa negatívne podpísali aj na jeho zovňajšku. Aktuálna fotografia vyvolala medzi fanúšikmi rozruch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čínsky herec pôsobí v súčasnosti dojmom starého pána.

Legenda bojových filmov Jet Li dlhé roky bojuje s poruchou činnosti štítnej žľazy (hypertyreóza), no okrem toho má taktiež problematické srdce. S priznaním svojho zdravotného stavu vyrukoval v roku 2013, no od danej doby sa zdá sa veci vôbec nepohli k lepšiemu. Z fotografie na jeho nedávnej návšteve Tibetu je herec zmenený k nepoznaniu.

Záber bol odfotografovaný pred budhistickým chrámom, pri ktorom ho miestna skupinka detí údajne označila za "deduška". Šampión bojových umení z 80. rokov má bohužiaľ podľa všetkého svoje najlepšie roky za sebou. Zdravie si nevyberá nikto z nás a následky sa podpíšu aj pod tými najväčšími bojovníkmi, medzi ktorých Li bezpochyby patrí.

Herec si svoje filmové meno získal už debutovou snímku Shaolin Tempe (1982). V tej dobe sa však skôr preslávil v rodnej Číne a na úspech v Hollywoode si musel počkať až do roku 1998, kedy si v Smrtonosnej zbrani 4 zahral po boku Mela Gibsona.

Medzi jeho ďalšie populárne snímky patrí napríklad Utrhnutý z reťaze (2005), Obávaný bojovník (2006) či séria Expendables (od roku 2010). Li sa v posledných rokoch aktívne venuje najmä charitatívnej činnosti. Ním založená organizácia s názvom One Foundation pôsobí najmä v oblasti pomoci pri katastrofách a starostlivosti o deti v Číne.

 

Zdravotné problémy Jet Liho sa negatívne podpísali aj na jeho zovňajšku. Aktuálna fotografia vyvolala medzi fanúšikmi rozruch
Zdroj: China Film Group
Domov
Zdieľať
Diskusia