Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 9:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Postava Luisa bude poriadne hláškovať aj v pokračovaní Ant-Mana. V novej ukážke presviedča Wasp, aby mu dala superhrdinský kostým

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Marvel pokračuje v reklamnej kampani pre blížiacu sa snímku Ant-Man And The Wasp a okrem ďalších lákavých záberov zverejňuje aj niekoľko obrázkov.

Pokračovanie komiksovky Ant-Man z roku 2015, ktoré tentokrát ponesie názov Ant-Man And The Wasp, bude posledným tohtoročným prírastkom do sveta MCU.

No a ako sme mohli vidieť v doposiaľ zverejnených ukážkach, dvojka Ant-Mana sa bude po vzore svojho predchodcu taktiež niesť v odľahčenejšom duchu. Koniec koncov, dokazuje to aj najnovší televízny spot, v ktorom sa Luis (Michael Peña) snaží presvedčiť Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), aby mu dala oblek.

A hoci by mu nevadilo, že by bol bez schopností, ona tento nápad aj tak okamžite zavrhne. Nižšie priložená ukážka však okrem humoru ponúka aj akciu a spolu s ňou niekoľko čerstvých záberov, ktoré sme zatiaľ nevideli. V samotnom závere na vás dokonca čaká ešte 15 obrázkov vo vysokej kvalite.

My tak v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. júla (červenca) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Zájdete začiatkom budúceho mesiaca do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia