Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

5. séria Peaky Blinders je dotočená. Uvidíme ju v priebehu tohto roka

5. séria Peaky Blinders je dotočená. Uvidíme ju v priebehu tohto roka
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS RAISED BY WOLVES SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Aj dnešné Raňajky sú nabité množstvom noviniek nielen z Hollywoodu, ale aj vôd televízie.

Nový pracovný týždeň opäť začneme našimi pravidelnými Raňajkami s Filmkultom. Aj tentokrát ti teda prinášame tie najzaujímavejšie správy zo sveta filmu a seriálu.

Peaky Blinders

Natáčanie 5. série populárneho seriálu Peaky Blinders oficiálne skončilo. Príbeh sa bude odohrávať uprostred finančnej krízy v roku 1929. Presný dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, no 5. séria dorazí v priebehu tohto roka.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Režiséri výborného animovaného Spideyho (Rodney Rothman, Peter Ramsey a Bob Persichetti) naznačili, že pokračovanie Paralelných svetov by sa malo odohrávať dva roky po udalostiach z jednotky. Samozrejme, v hlavnej úlohe bude opäť Miles Morales.

High Life

Spoločnosť A24 zverejnila nový trailer pre sci-fi drámu High Life, ktorá nám predstaví skupinu kriminálnikov na vesmírnej lodi smerujúcej do čiernej diery. Režíruje Claire Denis a obsadenie vytvoria herci, ako Robert Pattinson, Mia Goth či Juliette Binoche. Svetová premiéra prebehla minulý rok na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte.

gen:LOCK

Očakávaný animovaný mecha sci-fi seriál s názvom gen:LOCK sa taktiež ukázal v čerstvom traileri. Jeho príbeh bude zasadený do dystopickej budúcnosti, kedy sa na planéte Zem všetky kultúrne rozdiely riešia súbojmi vo veľkých robotických brneniach. Hlasy postavám prepožičajú napríklad Michael B. JordanDakota FanningMaisie WilliamsAsia Kate DillonGolshifteh Farahani či David Tennant.

Natáčanie Fantastic Beasts 3 sa odsúva

Štúdio Warner Bros. podľa najnovších informácií odsunulo štart natáčania tretej časti Fantastických zverov. To malo začať v júli tohto roku, no tvorcovia potrebujú viac času na prípravu, a tak sa herci dostanú pred kamery až na jeseň. Je možné že tento posun zdrží aj natáčanie sólovky Flasha s Ezrom Millerom. Premiéry tretích Fantastických zverov by sme sa mali dočkať v roku 2020.

Raňajky pondelok
Raňajky pondelok Zdroj: Warner Bros.

Ghostbusters

Hlavných hrdinov nedávno ohláseného pokračovania prvých dvoch Ghostbusters filmov by malo vytvoriť mladšie herecké obsadenie (dvaja chlapci a dve dievčatá). Vrátia sa aj pôvodný herci Ernie Hudson, Dan Akyroyd a Bill Murray, no ústrednými postavami by podľa všetkého mali byť práve tínedžeri.

Raised by Wolves

Chystaná seriálová sci-fi dráma od Ridleyho Scotta, v ktorej budú androidi vychovávať ľudské deti na neznámej a záhadnej planéte, potvrdzuje obsadenie. Zahrajú si Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong.

Raňajky pondelok
Raňajky pondelok Zdroj: MGM Television/History
Domov
Zdieľať
Diskusia