Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Pilsner Urquell.
29. októbra 2019, 17:46
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Šajmo objavil raj na zemi pre milovníkov piva. Koľko stoviek litrov ho dokáže načapovať za večer profesionál?

REFRESHER PIVO
Uložiť Uložené

Do Plzne sme sa vybrali počas prvej októbrovej soboty pri príležitosti výročia uvarenia prvej várky piva Pilsner Urquell.

Ešte počas leta si Šajmo vyskúšal pivné preteky s kolegyňou Barborou, ktorá ho hravo porazila a pollitrový pohár vypila za pár sekúnd. Tentokrát mal možnosť napraviť svoju povesť proti víťazovi Master Bartender 2015 Igorovi a opäť zlyhal. Aspoň nás však spoločne s Deniskou zobrali do Plzne – mekky piva, kam sme sa vybrali počas prvej októbrovej soboty pri príležitosti výročia uvarenia prvej várky piva značky Pilsner Urquell.

Tradičný Pilsner Fest mal všetko, čo sme očakávali a okrem piva načapovaného najskúsenejšími vo svojom odbore sme mali možnosť vyskúšať aj skvelé jedlo. Taktiež sme zopár návštevníkov vyspovedali a nabrali nové vedomosti v súvislosti s najobľúbenejšou značkou piva na Slovensku a v Česku. 

Vo vlaku sme rozdali zopár plechoviek a naši moderátori ťa prevedú aj priestormi, na ktoré si sa možno zatiaľ nemal možnosť ísť pozrieť osobne. Viac už ale v samotnom videu. 

Odporúčané
Refresher Vlog: Šajmo vs. Barbora! Kto vypil pivo rýchlejšie? Refresher Vlog: Šajmo vs. Barbora! Kto vypil pivo rýchlejšie? 11. mája 2019, 12:18
Domov
Zdieľať
Diskusia