Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti The Streets.
30. októbra 2019, 9:04
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Párty a release vzácnych tenisiek 95 metrov nad Dunajom? Taká obyčajná sobota v podaní The Streets

Párty a release vzácnych tenisiek 95 metrov nad Dunajom? Taká obyčajná sobota v podaní The Streets
MÓDA
Uložiť Uložené

Nechýbali ani nadšenci z Viedne, Budapešte, Prahy, Brna či vzdialenejších kútov Slovenska, ktorí si chceli uloviť svoj pár Air Jordan 1 „Shattered Backboard“ 3.0

Uplynulá sobota patrila oranžovo-čiernej. Práve oranžová dominovala ikonickej stavbe nad riekou Dunaj, svietila na kilometre ďaleko. A prečo vlastne? V The Streets radi robia nezvyčajné veci a keď padol nápad urobiť release na vyhliadke Ufo, karty boli rozdané.

Všetci zamestnanci do toho dali srdce a pripravili event, na ktorý bude Bratislava dlho spomínať. Už pred 17-tou hodinou, ktorá bola označená za začiatok registrácie do rafflu, sa pod mostom SNP motalo niekoľko desiatok nedočkavcov a milovníkov tenisiek.

Pár minút po piatej sa začali rozdávať pásky, ktoré išli doslova potokom. Za necelé dve hodiny sme minuli všetky zásoby a ľudia už netrpezlivo čakali na začiatok žrebovania. Nechýbali ani nadšenci z Viedne, Budapešte, Prahy, Brna či vzdialenejších kútov Slovenska, ktorí si chceli uloviť svoj pár Air Jordan 1 „Shattered Backboard 3.0“. Tenisky sa stali populárnymi aj pre to, že mal rovnakú kombináciu farieb na nohách sám Michael Jordan počas exhibičného zápasu v roku 1985, keď sa mu podarilo rozbiť sklenenú basketbalovú dosku. 

Celkovo sa udalosti zúčastnilo približne 500 ľudí a niekoľko desiatok si užívalo sprievodnú hudbu natoľko, že miestami rozbiehali veľké mosh pity. Na to, že išlo „len“ o release tenisiek, sa z toho vykľula slušná párty.  Postupne sa vyhliadku Ufo premiestňovali 7-členné skupiny ľudí, kde sa konala ďalšia časť párty. Rovnako sa tam aj tetovalo, nakupovalo a zabávalo.

Pýtaš sa, že či sa naozaj hore tetovalo? Jasné. Samo Potúček ja za každú srandu. Keď počul, čo sa chalani z The Streets chystajú zorganizovať, súhlasil a zbalil si strojček. Nechýbal ani hypeman Osťo aj youtuberská dvojica Gogo a Lucy. Víťazmi boli v konečnom dôsledku nielen noví majitelia vzácnych tenisiek, ale aj každý, kto si atmosféru udalosti užil naplno. 

Domov
Zdieľať
Diskusia