Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 10:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovákoví hrozí za držanie 700 gramov marihuany až 15 rokov za mrežami

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Muž práve niesol tašky s marihuanou v rukách, keď mu polícia išla naproti.

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku informuje o úspešnej akcii, v rámci ktorej boli zadržaní díleri prechovávajúci až 700 gramov sušiny marihuany. Trnavskí kriminalisti vykonali domovú prehliadku u dvoch podozrivých, v skutočnosti im to starší z nich ešte uhľahčil: „26-ročného podozrivého muža zadržala polícia na ulici priamo pred domom. Práve so sebou niesol dve igelitové tašky s obsahom sušenej rastliny,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Odporúčané
Zákerná droga herba Slovákom spôsobuje paralýzy, halucinácie aj smrť. Za 3 € nám ju chceli predať v paneláku postriekanom krvou Zákerná droga herba Slovákom spôsobuje paralýzy, halucinácie aj smrť. Za 3 € nám ju chceli predať v paneláku postriekanom krvou 17. apríla 2019, 16:34

Expertíza ukázala, že zo zaisteného objemu by bolo možné pripraviť viac ako 2300 dávok v celkovej hodnote  približne 7-tisíc eur. Podľa dostupných informácií pochádzala sušina z Českej republiky a díler ju distribuoval v Trnavskom kraji, najmä v meste Piešťany, Nitrianskom a Trenčianskom kraji.

Vyšetrovateľka krajskej kriminálnej polície obvinila 26-ročného Michala z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, za čo mu hrozí 10 až 15 rokov za mrežami, jeho 23-ročnému bratovi hrozí 5 rokov za mrežami. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia