Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou adidas. 
23. augusta 2019, 17:24
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Privítaj nové adidas Ozweego vo veľkom štýle na lodi v centre Prahy s DJom Nobodylistenom

MÓDA ADIDAS FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Príď si užiť kreatívne workshopy, drinky, DJ set v podaní Nobodylistena a množstvo ďalších aktivít už 24. augusta na lodi Cargo Gallery v srdci stovežatej Prahy.

Nový model adidas Ozweego nám v skutočnosti priniesli deväťdesiate roky, odkiaľ pochádzajú aj ľadvinky a veľa ďalších vecí, bez ktorých si dnes nevieme predstaviť deň. Tenisky inšpirované minulosťou znovuzrodené pre novú generáciu tvorcov teraz budeme mať možnosť privítať vo veľkom štýle – na lodi priamo v srdci Prahy

Cargo Gallery sa 24. augusta premení na obrovskú tvorivú dielňu. Počas celého dňa budú k dispozícii rôzne workshopy pre kreatívcov, budeš si môcť napríklad nadizajnovať vlastnú ľadvinku alebo tetovanie. K dispozícii bude aj graffiti stena. 

Odporúčané
80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 12. augusta 2019, 9:32

To všetko za sprievodu skvelej hudby v podanú No Sleep Club DJs Brook a Bxston. Vo veľkom štýle zavŕši párty na Vltave DJ Nobodylisten. Program začína už o 12:00 a končí vo večerných hodinách, môžeš sa teda pripraviť na príjemný deň strávený v kruhu umelcov, hudobníkov, ale aj ľudí z Footshopu, pod ktorého záštitou udalosť vzniká. 

Na záver ešte máme dôležité upozornenie, pásku z eventu nevyhadzuj, keď s ňou prídeš do Footshopu vo Vnitroblocku alebo na Příkopě do 15. septembra a kúpiš si nový model Ozweego, dostaneš aj štýlovú ľadvinku adidas Originals. 

Udalosť: adidas Ozweego párty
Kedy: 24. augusta 2019
Kde: Cargo Gallery, Praha
Štart: 12:00
Sprievodný program: kreatívne workshopy, graffiti wall, custom ľadvinky, tetovačky a ďalšie
Hudobný program: No Sleep Club DJs Brook a Bxston, DJ Nobodylisten
Vstup: Zadarmo

Privítaj nové adidas Ozweego s Nobodylistenom vo veľkom štýle na lodi v centre Prahy
Privítaj nové adidas Ozweego s Nobodylistenom vo veľkom štýle na lodi v centre Prahy
Domov
Zdieľať
Diskusia