Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019 o 12:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Floyd Mayweather všetkých oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiaom. Za 10-sekundové video zarobil 2,2 milióna dolárov

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas sa pravdepodobne už nikdy opakovať nebude a Mayweather opäť dokázal, aká je jeho skutočná povaha.

Počas posledných desiatok hodín koluje internetom video, na ktorom známy zápasník Floyd Mayweather hovorí, že sa chystá do Saudskej Arábie, aby tam prekonzultoval možnosti odvety s legendárnym Mannym Pacquiaom. Video už na rôznych kanáloch videli milióny športových fanúšikov, ktorí mali právo myslieť si, že sa očakávaného zápasu naozaj dočkáme. 

V skutočnosti síce 10-sekundový oznam nie je falošný, ide však o staré video a Mayweather tak všetkých oklamal. Aktuálne na svojom oficiálnom Instagrame prezradil, že odveta sa v živote konať nebude. Dodáva, že jednoducho dostal zaplatené za to, aby krátky záznam natočil, aj keď nie je úplne jasné prečo. 

Prikladá aj dôkaz, že na jeho účet prišli dve platby dohromady vo výške 2,2 milióna dolárov a my tak máme ďalší dôkaz, že netreba veriť všetkému, čo je na internete. Obzvlášť, keď je autorom Floyd Mayweather. 

Domov
Zdieľať
Diskusia