Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Red Bull. 
8. augusta 2019, 18:35
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Rapová búrka na Grape 2019: Strapo, Boy Wonder, PSH a mnohí ďalší ovládnu Red Bull Stage

Rapová búrka na Grape 2019: Strapo, Boy Wonder, PSH a mnohí ďalší ovládnu Red Bull Stage
Zdroj: Lukáš Wagneter - Red Bull Media House
HUDBA RED BULL
Uložiť Uložené

Príď si v rámci multižánrovej nádielky užiť aj vystúpenia domácich rapových interpretov na Red Bull Stage, kde sa predstavia nové mená aj legendy.

Obľúbený multižánrový festival Grape 2019 otvorí svoje brány už v piatok 9. augusta na obed. Očakávať môžeme bohatý kultúrny program, v rámci ktorého si na svoje prídu aj milovníci rapu. Red Bull Stage si pre nás totiž prichystal Rapstorm na nablýskanej Karose, ktorá je známa aj tým, že všade, kam príde, prinesie ten najkvalitnejší zvuk. 

Hudobný autobus tento rok nikde inde na Slovensku neuvidíš, a tak ide o ideálnu príležitosť užiť si koncert aj inak ako pred klasickým pódiom. Tešiť sa pri tom môžeš na mladé pušky aj legendárne mená, ktoré tvoria v rámci celého line upu príjemnú harmóniu. 

Rapová búrka na Grape 2019: Strapo, Boy Wonder, PSH a mnohí ďalší ovládnu Red Bull stage
Rapová búrka na Grape 2019: Strapo, Boy Wonder, PSH a mnohí ďalší ovládnu Red Bull stage Zdroj: Jakub Kovalík - Red Bull Media House

Piatok bude v rámci Red Bull Rapstorm otvárať nerozlučné trio Indy & Wich + LA4, po ktorom príde smršť v podobe Black Angeliky a Maniaka. Ten sa už dávno svojimi skokmi do hľadiska preslávil a už tradične odrapuje na rukách fanúšikov aj niekoľko minút. Ešte pred ním vystúpi aj mladá vychádzajúca hviezda Hellwana

Na slovenskú nôtu sa naladíš vďaka vstúpeniu Tona S. a Veca, ktorí dohromady tvoria Ultrazvuk. Následne si už dav podmaní Gleb, ktorého nový album zbiera rekord za rekordom. Legendy budú piatok aj uzatvárať, konkrétne sa môžeš tešiť na pražskú svätú trojicu PSH. Snáď zaznejú aj tracky z chystaného, pravdepodobne definitívne posledného spoločného projektu. 

Sobota bude na ikonickej strieborno-modrej Karose patriť hlavne Ty Nikdy labelu. Hudobný program otvorí Idea, následne prevezme mikrofón Rest, ktorému kryje chrbát DJ Herby. Postupne sa vystriedajú aj Martin Matys x Kenny Rough, Boy Wonder, Paulie Garand a rapovú búrku do finále privedú Strapo a Hugo Hypetrain.

Chalanov môžeš prísť pozrieť aj na drink & greet, v rámci ktorého sa môžete stretnúť, pokecať, spraviť si fotku a dať si drink v oáze osvieženia v Organics by Red Bull zóne. Viac sa dozvieš, keď budeš pozorne počúvať slová moderátora Osťa a sledovať oficiálny instagramový profil @redbullsk.

Rapová búrka na Grape 2019: Strapo, Boy Wonder, PSH a mnohí ďalší ovládnu Red Bull Stage

Domov
Zdieľať
Diskusia