Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Amazon. 
11. augusta 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
redakcia

Vyskúšali sme si prácu v logistickom centre slovenského Amazonu. Čo obnáša a koľko zarobíš?

REFRESHER AMAZON
Uložiť Uložené

Šajmo zastúpil niektorých zamestnancov, aby preveril, či zvládne aspoň časť ich práce. Sleduj, ako sa mu to podarilo.

Šajmo si tentokrát vyskúšal prácu v logistickom centre Amazonu, kde vystriedal hneď niekoľko pozícií. Keďže ide o jednu z najväčších spoločností svojho druhu, naším cieľom bolo zistiť, ako to tam funguje a aký je pohľad zamestnancov na to, čo robia. Momentálne logistické centrum zamestnáva viac ako 1000 ľudí na trvalý pracovný pomer, okrem toho v ňom pracujú zamestnanci na dobu určitú. 

Okrem nich sme vyspovedali aj samotného riaditeľa reverzného centra v Seredi, ktorý nám prezradil čosi viac o nárokoch, možnostiach a výhodách práce v slovenskom Amazone.

Dozvieš sa, ako to v hale s rozlohou podobnou súčtu 8 futbalových ihrísk vyzerá a čo sa v nej vlastne deje. Centrum sa rozkladá v priemyselnom parku Serede na ploche viac ako 60 000 štvorcových metrov, využíva najvyspelejšie technológie a moderné hardvérové a softvérové riešenia.

Náš moderátor sa porozprával s počítačom, bez problémov zvládol aj fyzickú prácu a kontrolu pri vykladaní kamiónov. Vďaka videu zistíš, že sa ľavou zadnou uplatníš aj ako absolvent vysokej školy, zároveň dostaneš možnosť využiť svoje vedomosti, rozšíriš skúsenosti a samozrejmosťou je aj kariérny rast.

Začínajúci manažéri môžu očakávať nástupný plat vo výške 1900 €, očakávať môžeš aj pracovné benefity a bonusy. Pracovníci na vstupnej úrovni, ktorí v spoločnosti pracujú do jedného roka zarobia 5,50 € v hrubom, vedúcim tímov sa mzdy v závislosti od dĺžky trvania pracovného pomeru zvýšia na 7 €. Atraktívny je tiež vzdelávací program Career Choice, v rámci ktorého je možné získať každý rok 1400 € na rozširovanie vedomostí v odboroch ako ekonómia, strojníctvo, anglický jazyk, logistika alebo informatika.

Domov
Zdieľať
Diskusia