Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2012, 16:36
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Prezidentská kolekcia od Rocksmith

MÓDA
Uložiť Uložené

S blížiacimi sa prezidentskými voľbami v USA ste si už určite stihli všimnúť, že celá Amerika sa rozdelila na 2 skupiny

S blížiacimi sa prezidentskými voľbami v USA ste si už určite stihli všimnúť, že sa celá Amerika rozdelila na 2 skupiny. Jedna podporuje republikána Romneyho a tá druhá zase terajšieho prezidenta USA Baracka Obamu, ktorý inak vystupuje ako demokrat.

V poslednej dobe tak môžeme vídať rôzne celebrity a známych ľudí, ako prejavujú svoje sympatie k tej či onej skupine. Výnimkou nie je ani značka Rocksmith, ktorá prezradila svojho favorita vo voľbách pomocou limitovanej kolekcie tričiek. Podobný ťah sme z jej strany mohli vidieť aj u posledných prezidentských volieb v USA z roku 2007, kedy vydali taktiež limitovanú kolekciu tričiek s názvom Ba-Rocksmith. Od tej doby sa ich názory nezmenili, a tak sa k nám teraz dostáva kolekcia Barocksmith 2012. Na tričká, ktoré sa dostanú von v limitovanom počte 100 kusov sa tak dostala potlač s fotkou Baracka Obamu s korunou na hlave a výstižným nápisom "Watch the Throne". Aby toho nebolo málo, ruku k dielu priložilo aj filmové štúdio Spika Leeho 40 Acres and a Mule, vďaka ktorému zdobí zadnú stranu trička ich logo v zlatom prevedení. Tričko je už v predaji od dnes za cenu $28 na stránke rocksmithnyc.com.

Spomínané tričko z roku 2007

Prezidentská kolekcia od Rocksmith
Prezidentská kolekcia od Rocksmith
Prezidentská kolekcia od Rocksmith
Prezidentská kolekcia od Rocksmith
Domov
Zdieľať
Diskusia