Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2019, 7:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislava zažila najväčší Dúhový Pride s 10-tisíc návštevníkmi, Sagan baví divákov Tour de France

REFRESHER PETER SAGAN
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa dozvieš, čo sa udialo za posledných pár dní v našich končinách aj vo svete.

 

V najnovších slovenských Freshnews sa opäť dozvieš množstvo zaujímavých noviniek, ktoré sa týkajú hudby, módy aj technológií. Počas posledných dní Slováci najviac riešili Dúhový Pride, ktorý sa už po deviatykrát konal v našom hlavnom meste a zároveň zaznamenal rekordnú návštevnosť presahujúcu 10-tisíc pochodujúcich za toleranciu. 

Odporúčané
Dúhový Pride alebo Hrdí na rodinu? Boli sme na oboch pochodoch, no len jeden propagoval toleranciu Dúhový Pride alebo Hrdí na rodinu? Boli sme na oboch pochodoch, no len jeden propagoval toleranciu 20. júla 2019, 22:36

Slovensko upiera zrak aj na naše najväčšie želiezko medzi pretekármi Tour de France. Saganovi sa stále darí navyšovať náskok v bodovacej súťaži o zelený dres, popri tom všetkom si našiel čas aj na zabávanie divákov a vôbec mu nevadilo, že práve stúpal do najnáročnejšieho kopca celých preketov. 

Vo Freshnews s Barborkou a Deniskou sme sa pozreli aj na domáce letné hudobné novinky, dôležité informácie z Comic-Conu a veľa ďalšieho, čo by si si nemal nechať utiecť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia