Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolurpáci s Orange.
23. júla 2019, 11:04
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Slovenský operátor sa postaral, aby návštevníci zdieľali zážitky z Pohody medzi sebou, nie na sociálnych sieťach

TECH ORANGE
Uložiť Uložené

Iniciatíva mobil dole #hlavahore sa naozaj vydarila, Slováci si budú môcť teraz užiť 5 GB dát od Orange zadarmo ako odmenu.

Orange ešte pred začiatkom najväčšieho slovenského festivalu rozbehol zaujímavú iniciatívu, v rámci ktorej vyzval návštevníkov, aby odložili počas koncertov svoje smartfóny a hudobný program si užívali aj bez zdieľania na sociálnych sieťach. Každý, kto v Orange zóne odložil svoj telefón aspoň na hodinu, získal 5 GB dát úplne zadarmo.

K nápadu sa pridala aj skupina Billy Barman a ďalší slovenskí interpreti, ktorí vyzývajú svojich fanúšikov, aby koncerty nesledovali cez displej. Oberajú sa tak totiž o naozajstný zážitok a nezabudnuteľnú atmosféru. Problematiku týkajúcu sa tejto témy nám ozrejmil aj psychológ

Odporúčané
Ak odložíš telefón na festivaloch Grape, Pohoda a Legits Blast počas koncertov, dostaneš 5 GB dát zadarmo Ak odložíš telefón na festivaloch Grape, Pohoda a Legits Blast počas koncertov, dostaneš 5 GB dát zadarmo 26. júna 2019, 17:09

Dnes sa dozvedáme, že mal nápad od slovenského mobilného operátora veľký úspech. Dobrou správou je, že ak si príležitosť zapojiť sa do výzvy a získať 5 GB dát nevyužil na Pohode, ešte to môžeš napraviť na festivaloch Grape a Legits Blast.

V konečnom dôsledku je však cieľom, aby si ľudia uvedomili, že naozajstné zážitky z vystúpení nepotrebujú prílohu v podobe niekoľkominútového záznamu, ku ktorému sa aj tak už nikdy nevrátime. Oveľa vzácnejšie sú reálne spomienky.

Mobilný operátor oslobodil návštevníkov od smartfónov aj vďaka Orange nabíjačkárňam, ktoré počas troch dní využilo 9 531 ľudí. Mohli si tak užiť zopár momentov bez sociálnych sietí.

Na Pohode sa vyzbieralo až 707 starých telefónov, ktoré poputujú na recykláciu a prispejú tak k záchrane našej planéty. Každé zariadenie obsahuje veľa vzácnych materiálov, ktoré sa dajú znovu použiť, a tak ich nemusíme ťažiť z prírody. Orange zároveň za každý zrecyklovaný telefón poslal finančný príspevok na dobrú vec. 

Sloveský operátor sa postaral o to, aby návštevníci zdieľali zážitky z Pohody medzi sebou, nie na sociálnych sieťach
Sloveský operátor sa postaral o to, aby návštevníci zdieľali zážitky z Pohody medzi sebou, nie na sociálnych sieťach Zdroj: Welin/REFRESHER
Domov
Zdieľať
Diskusia