Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 20:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vodcu piešťanských Piťovcov prepustili z väzenia

ZAUJÍMAVOSTI PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Róbert Bíly už chodí po slobode.

Róberta Bíleho odsúdili v kauze Piešťanskí piťovci, kvôli čomu si od júla 2013 vo väznici v Nitre odpykával trest za založenie zločineckej skupiny, podplácanie, poškodzovanie cudzej veci, poisťovací podvod, lúpež i vydieranie.

Bíly bol odsúdený na 8 rokov odňatia slobody, ale jeho advokátka Ivana Kochanská podala žiadosť o podmienečné prepustenie, ktorej súd vyhovel. „Okresný súd Nitra podmienečne prepustil odsúdeného. Uložil mu skúšobnú dobu tri roky,“ vyjadrila sa pre Júliu Mikolášikovú hovorkyňa Krajského súdu v Nitre Lenka Kiradžie.

Odporúčané
Robili pre Černáka, no neskôr ho zradili. Karol Mello si užíva na Belize, jeho brat je po smrti Robili pre Černáka, no neskôr ho zradili. Karol Mello si užíva na Belize, jeho brat je po smrti 9. júla 2019, 17:49

Bíly bude podliehať ochrannému dohľadu počas jedného roka. Prokurátor proti rozhodnutiu súdu nepodal sťažnosť. Okrem Bíleho požiadal o podmienečné prepustenie aj ďalší člen tejto organizovanej zločineckej skupiny Matúš Šelestiak.

Ten bol rovnako ako Bíly odsúdený na 8 rokov odňatia slobody. O jeho prepustení má v bližšie neurčitom termíne rozhodovať Okresný súd v Trenčíne.

Odporúčané
Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti 21. februára 2019, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia