Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah je PR správou Slovenskej sporiteľne.
9. júla 2019, 20:48
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Pohoda bez hotovosti, zlých instastoriek a predsudkov: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší domáci festival užiješ bez starostí

 Pohoda bez hotovosti, zlých instastoriek a predsudkov: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší domáci festival užiješ bez starostí
REFRESHER SLOVENSKÁ SPORITEĽŇA
Uložiť Uložené

Pohoda je jedným z mála festivalov, ktorý sa snaží návštevníkom spríjemňovať komfort na maximum, čo sa ukazuje aj v rámci spolupráce so Slovenskou sporiteľňou.

Či už patríš k festivalovým harcovníkom alebo si sa len nechal zlákať partiou, jedno je isté, tohtoročnú Pohodu si užiješ naozaj BEZ starostí.

Predsa len, všetky sviatky pod holým nebom sú v prvom rade o tom, aby sme si oddýchli, načerpali novú energiu a taktiež strávili čas s tými, ktorých máme radi pri počúvaní skvelej hudby. A ideálne je, keď nemusíme riešiť naozaj nič. Kým sa otvoria brány festivalu, máme pre teba zopár informácií, ktoré ťa v tejto súvislosti určite potešia. 

Pohoda BEZ štrngajúcich gatí

Ak sa už nevieš dočkať všetkých festivalových mňamiek, máme pre teba dobrú správu - tento rok je šanca, že v gastro prevádzkach stráviš čakaním oveľa menej času. Za jedlo a nápoje sa totiž bude dať platiť bezkontaktne mobilom, hodinkami či kartou. Takže zbohom keš, zbohom vydávanie špinavých drobných a zbohom peňaženka. Služby Apple Pay a Google Pay sú dostupné pre všetkých zákazníkov Slovenskej sporiteľne, ktorá sa tak stáva jednou z najprogresívnejších bánk. 

„Nesmierne nás teší, že Pohoda sa stáva aj vďaka nášmu spoločnému úsiliu prvým festivalom na Slovensku, ktorý významne podporuje bezkontaktné platby, a tým aj transparentnú ekonomiku. Návštevníci tak budú môcť platiť rýchlo a bezpečne,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

Pohoda bez hotovosti, zlých instastoriek a predsudkov: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší slovenský festival užiješ bez starostí
Pohoda bez hotovosti, zlých instastoriek a predsudkov: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší slovenský festival užiješ bez starostí

Pohoda BEZ starostí

V centre Sporka Chill zóny bude socha 7-metrovej levitujúcej ženy. Jej súčasťou tiež budú oddychové stany s nabíjačkarňami a eko odpudzovačmi hmyzu. Aktívnejší Pohoďáci si budú môcť zahrať 360° ping-pong, Twister, fúkací futbal či mega jengu.

„Naším tohtoročným konceptom je téma Užívaj si Pohodu BEZ starostí. Návštevníkom festivalu preto prinášame maximálne pohodlie v našej zóne – tieň, príjemné sedenie, zábavné aktivity s priateľmi,“ dopĺňa Juríková.

Pohoda BEZ zlej storky

Žiaden koncert nemá atmosféru ako festivalový koncert. A ak je koncert extra dobrý, kto z nás si neprial byť aspoň o kúsok vyšší, aby mu neušlo nič z pódia? Presne preto sa bude tento rok na Pohode nachádzať špeciálne komando silných nosičov. Svalovci ťa zdvihnú do vzduchu, aby už žiadni dlháni pred tebou nebránili tvojej dokonalej koncertnej storke.

Pohoda bez predsudkov, zlých instastoriek a hotovosti: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší slovenský festival užiješ bez starostí
Pohoda bez predsudkov, zlých instastoriek a hotovosti: 5 vecí, vďaka ktorým si najväčší slovenský festival užiješ bez starostí

Pohoda BEZ zbytočných kecov a bez predsudkov

Na Pohode sa otvárajú zaujímavé témy, ktoré ťa dokážu posunúť vo vnímaní sveta na míle ďaleko. A tento rok možno až na svetelné roky ďaleko. Absolútnou novinkou Pohody je stan Sporka Science & Magic, v ktorom sa budú konať diskusie s vedcami zo svetových inštitúcií. Večer a v noci sa zmení na hudobný a kabaretný stage s programom výlučne pre dospelých.

Pohoda BEZ čakania

Poznáš to, celý rok sa tešíš na svoj pohodový náramok a o tri dni ti je už na nič. Tento rok však pre teba Pohoda môže začať o pár dní skôr návštevou pobočky Slovenskej sporiteľne. Až do stredy večera si môžeš prísť vymeniť svoj lístok za náramok a nemusíš čakať až do začiatku festivalu. Viac informácií o výmene nájdeš na oficiálnej stránke.

„Naši predajcovia vydali návštevníkom festivalu už takmer 3 000 pohodových náramkov. Teší nás tento záujem a sme radi, že sme mohli prispieť k ich komfortnejšiemu príchodu na festival,“ uzatvára Juríková.

Odporúčané
Akí headlineri vystúpia na najväčších festivaloch dostupných pre Slovákov, koľko stoja lístky a prečo ich navštíviť? Akí headlineri vystúpia na najväčších festivaloch dostupných pre Slovákov, koľko stoja lístky a prečo ich navštíviť? 24. júna 2019, 14:46
Domov
Zdieľať
Diskusia