Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 17:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Továreň na Flex a ConspiracyFlat mixujú ulicu a módu, drogy aj alkohol

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip z dielne Conspiracy Flat, kde tentokrát hosťuje aj Továreň na Flex.

ConspiracyFlat už pred pár týždňami oficiálne opustili Comebackgang, aby naštartovali vlastnú platformu, ktorú teraz aktívne zásobujú novou tvorbou. Tracky vydávajú aspoň raz týždenne a tešia sa čoraz väčšej pozornosti. Zároveň sa dočkali aj podpory od mnohých populárnych a etablovaných kolegov, takže je teraz na nich, aby fanúšikov slovenského rapu presvedčili. 

Asi nemusíme nikomu približovať, že ide o reprezentantov pomyselnej novej vlny, čo dokazujú aj na novinke s názvom MIX. AstralKid22, Kruel a Továreň na Flex pochopiteľne venovali text kombináciám, ktoré majú najradšej. Keďže prinášajú zvuk, aký doteraz na Slovensku nebol, aspoň majú poslucháči možnosť vybrať si opäť zo širšej škály subžánrov rapu. 

Dočkali sme sa aj jednoduchého vizuálu od Tibora Kunu a otázkou ostáva, kedy chalani z ConspiracyFlat Studio prídu aj s celistvým počinom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia