Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 8:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vtedy v Hollywoode dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaď sa na jeden z najočakávanejších filmov skvelými zábermi

Vtedy v Hollywoode dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaď sa na jeden z najočakávanejších filmov skvelými zábermi
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Once Upon a Time in Hollywood od Quentina Tarantina sľubuje výborný kino zážitok.

Tarantinova novinka Once Upon a Time in Hollywood si svoju svetovú premiéru odbila už na filmovom festivale v Cannes, odkiaľ si odniesla skvelé reakcie. K nám sa táto chválená snímka dostane až v polovici augusta, no veríme, že to čakanie bude stáť zas to. Koniec koncov, Tarantino je dlhodobou zárukou kvality, pričom aj tentokrát má po ruke poriadne nabité obsadenie.

Odporúčané
BMW radu 5 AC Schnitzer: Až 525 koní a aerodynamický kit BMW radu 5 AC Schnitzer: Až 525 koní a aerodynamický kit 30. novembra 2013, 0:28

Štúdio Sony Pictures však nenecháva nič na náhode a snímku Once Upon a Time in Hollywood propaguje aj potom, čo ju už niekoľko šťastlivcov videlo. Tentokrát máme k dispozícii akýsi predĺžený televízny spot, ktorý síce ukazuje mnoho videného, fanúšikovia si v ňom ale nájdu aj zopár celkom nových momentov.

Čo sa samotného príbehu týka, tak sa bude odohrávať v Los Angeles roku 1969, kde sa hlavnými hrdinami stanú televízny herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho kamarát, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Do ich života sa ale určitým spôsobom zapletie aj bohatá susedka Sharon Tate (Margot Robbie) a zároveň manželka Romana Polanskiho, ktorá padne za obeť šialeným fanatikom z kruhu Charlesa Mansona.

Za réžiou a scenárom stojí už vyššie spomínaný Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Django Unchained) a lákavé obsadenie ďalej vytvoria aj herci, ako Al PacinoEmile HirschKurt RussellDakota FanningTimothy OlyphantMichael MadsenTim RothJames MarsdenScoot McNairy či Margaret Qualley. Premiéra je u nás naplánovaná na 15. augusta (srpen) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Vtedy v Hollywoode dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaď sa na jeden z najočakávanejších filmov skvelými zábermi
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia