Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 11:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aktualizované: Pri Púchove muž zastrelil jednu osobu, ďalšie dve zranil. Ozbrojený páchateľ je na úteku

ZAUJÍMAVOSTI STREĽBA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky dnes ráno informovala o prípade streľby v okolí Púchova. Ozbrojený muž menom Martin Cibik je na úteku.

Polícia Slovenskej republiky dnes ráno zverejnila informáciu o streľbe neďaleko Púchova, pri ktorej prišla o život jedna osoba a dve ďalšie sú zranené. Konkrétne sa mala streľba odohrať v bare v obci Horovce. Aktuálne je už známa aj identita páchateľa a polícia po ňom intenzívne pátra. 

Ide o Martina Cibika s rokom narodenia 1983. Na facebookovej stránke polície bola zverejnená aj jeho fotografia s prosbou pátraní po páchateľovi. Zároveň sa však v príspevku píše aj o tom, že je treba si dávať pozor, keďže je stále ozbrojený. Akékoľvek informácie je treba hlásiť na číslo 158. 

 
Oddelenie JIS v nemocnici s poliklinikou v Považskej Bystrici nechcelo na teraz zverejniť ďalšie podrobnosti telefonicky. Dvaja muži, jeden s priestrelom hlavy a druhý s priestrelom brucha, boli prevezení do nemocníc v Trenčíne a Žiline.  Podľa dostupných informácií TV Noviny je aktuálne jeden zranený v umelom spánku a druhý prišiel o obličku. 

Aktualizované: Polícia chytila údajného strelca, ktorý pri Púchove zastrelil človeka a ďalších dvoch vážne zranil

 
Domov
Zdieľať
Diskusia