Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Jägermeister.
18. júna 2019, 9:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako dopadol snowboarding a freeskiing bez snehu a obrovská párty s Jägermeisterom na zabudnutom kúpalisku v Kremnici? (Report)

Ako dopadol snowboarding a freeskiing bez snehu a obrovská párty s Jägermeisterom na zabudnutom kúpalisku v Kremnici? (Report)
ŠPORT
Uložiť Uložené

Sleduj fotografie aj krátke video z obľúbenej udalosti Big Air v meste. Letná edícia priniesla poriadnu dávku adrenalínu aj bohatý hudobný program.

Druhý ročník letného Big Air v meste je za nami a opäť sme boli svedkami poriadnej adrenalínovej nádielky, ktorú sprevádzalo množstvo atraktívnych hudobných vystúpení. 

Multižánrovému line-upu, snowboardingu aj freeskiingu bez snehu na opustenom termálnom kúpalisku v Kremnici prialo aj počasie a ty sa teraz môžeš pozrieť, ako to vyzeralo, aby si nabudúce neváhal, či sa zúčastniť. 

Jeden bazén bol určený na zimné športy v novom letnom šate, druhý zasa hostil hudobný program a premenil sa na stage s tanečným parketom. Unikátne prostredie historického mesta sa tak postaralo o unikátnu atmosféru a zároveň sme s mali možnosť zahájiť festivalovú sezónu, ktorá je už v plnom prúde. 

Samozrejme, nechýbal ani ľadovo namrazený Jägermeister, ktorý je nevyhnutnou súčasťou podobných netradičných udalostí. Poďakovanie za perfektne zvládnutú organizáciu patrí aj občianskemu združeniu FRST Crew Kremnica a Šafy Production. Neprestávajte loviť podobné adrenalínové, športové aj hudobné udalosti a my sa snáď vidíme na pokračovaní letnej edície udalosti Big Air v meste.

Domov
Zdieľať
Diskusia