Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Ahoj Briežky.
20. júna 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Pozemok pod lesom s nádherným výhľadom na Bratislavu. Majiteľom pozemkov na Briežkoch budeš závidieť

Pozemok pod lesom s nádherným výhľadom na Bratislavu. Majiteľom pozemkov na Briežkoch budeš závidieť
Zdroj: Ahoj Briežky
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

V Briežkoch začínajú výstavbu.

Briežky sú jednou z lokalít v Bratislave, ktoré patria medzi tie najvhodnejšie pre rodiny. Domy pod hustým lesom ponúkajú fantastický výhľad na mesto a navyše, od centra sú vzdialené len asi 10 minút.

Slnečná štvrť leží doslova na briežku Malých Karpát. Aj napriek tomu, že sa nachádza hneď vedľa centra, je vzdialená od rušných ciest a vládne tu ticho a pokoj. Z Briežkov vidno celú Bratislavu a za chrbtom zasa budeš mať mestské lesy a prírodu.

briezky
briezky Zdroj: Ahoj Briežky

Briežky ležia na hranici lesoparku a rušného veľkomesta, pričom to máš všade blízko. Priamo pod lesom zažiješ nebeský pokoj, pritom budeš len na skok od všetkej zábavy v centre Bratislavy. Bývanie na Briežkoch by bolo pre mnohých Bratislavčanov splneným snom.

Podobne lákavé pozemky však zvyčajne prichádzajú s už vopred navrhnutým alebo postaveným domom, zatiaľ čo v lokalite Ahoj Briežky sú na predaj len stavebné pozemky. Bratislavu ako na dlani tak budeš mať z vlastného domu, ktorý bude presne podľa tvojich predstáv.

briezky
briezky Zdroj: Ahoj Briežky

Nielenže tak môžeš mať dom podľa seba v lukratívnej lokalite, no zachová sa aj ráz okolia. Nudná radová zástavba by sa predsa nikomu nepáčila. Navyše, nemusíš sa báť, že by sa kvôli projektu Ahoj Briežky rúbali lesy, práve naopak. Na mieste bola kedysi vinohradnícka oblasť a stavebné pozemky sú tak na čistinke.

Ahoj Briežky sú navrhnuté ako súkromný pozemok. Z druhej strany plotu na teba okrem lesoparku čakajú aj škôlky či školy a nemusíme ani dodávať, že stavebné pozemky prichádzajú aj s inžinierskymi sieťami.

Ak uvažuješ o novom bývaní pre rodinu, určite bež projekt Ahoj Briežky skontrolovať. Dodáme ešte len, že Ahoj Briežky je v súčasnosti jediným projektom v širšom centre Bratislavy, ktorý predáva len stavebné pozemky a nie predpripravené domy, vďaka čomu si môžeš vytvoriť bývanie snov presne podľa seba. Ako lukratívne pozemky vyzerajú, si pozri v galérii nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia