Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Fejm.sk.
4. júna 2019, 12:03
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Separ vystúpi už tento štvrtok v Bratislave úplne zadarmo. Príď si užiť špeciálny koncert a vyhrať oblečenie z klipu

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Vystúpenie začína už o 17:00 a jeden z návštevníkov si domov odnesie ikonickú Reebok súpravu z videoklipu Zlatí a zároveň kanál.

Separov koncert v spolupráci s fejm.sk musel byť kvôli počasiu presunutý z pôvodného termínu v závere mája na 6. júna, teda najbližší štvrtok. Od 17:00 na Miletičke odznejú najznámejšie tracky a ako bonus budeš mať ešte možnosť odniesť si súpravu z klipu Zlatí a zároveň kanál.
Odporúčané
Každý raper si chce zvýšiť ego peknými handrami. Separ má radosť, keď môže darovať oblečenie s nevyčísliteľnou hodnotou Každý raper si chce zvýšiť ego peknými handrami. Separ má radosť, keď môže darovať oblečenie s nevyčísliteľnou hodnotou 20. mája 2019, 18:00

Celý postup je jednoduchý, dostav sa však už od 15:30, kedy bude prebiehať rozdávanie žetónov do súťaže o Reebok outfit. Ak máš FEJM účet pre mladých od VÚB, stačí to dokázať kontrole priamo na mieste. Na oplátku dostaneš možnosť zapojiť sa do žrebovania. Ak ešte FEJM účet nemáš, je potrebné si ho dovtedy otvoriť.

Prípadne sa dostav len tak, možno sa ti ujde niečo zo zaujímavého merchu a podľa dostupných informácií strávi ešte Separ na mieste nejaký čas, takže si možno odnesieš aspoň fotku. Viac informácií ešte nájdeš na oficiálnej facebookovej udalosti.

Separ vystúpi už tento štvrtok v Bratislave úplne zadarmo. Príď si užiť špeciálny koncert a vyhrať oblečenie z klipu
Domov
Zdieľať
Diskusia