Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 13:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Charlie Sheen raz doniesol prostitútku na Deň vďakyvzdania a spýtal sa, či majú miesto pri sviatočnom stole

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Herca kontroverzia nikdy neobchádzala.

Charlie Sheen sa v roku 2002 oženil so svojou priateľkou Denise Richards, postupom času sa im narodili dve dcéry Sam a Lola, ale v roku 2006 manželstvo tlak šoubiznisu nevydržalo a prišiel rozvod. Zrejme k tomu prispeli aj mnohé excesy, ktoré Charlie dokázal vytvoriť, avšak ani po skončení manželstva vtipné či smutné príhody neprestali.

O jednej z nich porozprávala v americkej reality šou Real Housewives of Beverly Hills práve Denise Richards, keď si zaspomínala na Deň vďakyvzdania, na ktorý Charlie priviedol prostitútku.


Situácia sa odohrala pred pár rokmi, keďže Charlie a Denise zostávajú v kontakte kvôli výchove svojich dcér, a tak herca pozvala na sviatočnú večeru na Deň vďakyvzdania. Američania vtedy podávajú moriaka, stretávajú sa rodiny a všetci sa na chvíľu snažia tváriť harmonicky.

Idylku Charlie narušil so slovami, že mu v aute zaparkovanom pred domov sedí prostitútka. „Bál sa mi to povedať,“ hovorila Denise, pretože Charlie hľadal správne slová, ako jej vysvetliť, že prostitútku už nemôžu poslať preč. „Je to fajn, ak je už pred domom?“ pýtal sa Charlie a Denise len prikývla s dodatkom, že jej pripraví ten „vydrbaný“ tanier.

Historka sa rýchlo začala šíriť po sociálnych sieťach, kde väčsina ľudí konštatuje, že nič iné by od Charlieho nečakali. Na druhej strane, všetci oceňujú, ako sa Denise zachovala, keď ženu neposlala preč, ale pohostila ju u seba doma. Ako napísal jeden užívateľ, ani prostitútky by Vďakyvzdanie tráviť osamote.

Domov
Zdieľať
Diskusia