Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 13:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey aj Fobia Kid sú hosťami na Glebovom albume. Storytelling posiela z horiaceho gauča

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Sleduj cover a tracklist Glebovho chystaného projektu Gauč Storytelling, ktorý vychádza už o pár dní.

Samey aj Fobia Kid sú hosťami na Glebovom albume. Storytelling posiela z horiaceho gauča

Gleb vydal pred pár dňami výbornú vec s názvom GO GO GO, ktorá okamžite ovládla slovenské aj české rebríčky trendov. Už je dostupná aj na stramovacích službách, takže sa pomaly môžeš presunúť do obľúbeného prehrávača, pozornosť si však zaslúži aj samotný videoklip. 

Zároveň sme sa hneď dočkali aj spustenia predpredaja avizovaného projektu Gauč Storytelling, ktorý si ešte stále môžeš zadovážiť vopred cez oficiálnu stránku fckthem.com. Doma ho budeš mať približne v závere mája, dnes sme sa však dočkali prekvapenia v podobe zverejnenia ďalších informácií, konkrétne oficiálneho coveru a taktiež tracklistu.

Odporúčané
Gleb a Yaksha robia biznis vo vietnamskej štvrti, sleduj nový klip. Už tento mesiac vychádza album Gauč Storytelling Gleb a Yaksha robia biznis vo vietnamskej štvrti, sleduj nový klip. Už tento mesiac vychádza album Gauč Storytelling 12. mája 2019, 19:33

Z toho sa dozvedáme, že nás čaká 13 skladieb, z toho 2 skity. Z hostí nebudú chýbať Samey, Fobia Kid či Bighorse, opäť však prítomnosťou poteší aj Hatorri Hanza podobne ako v prípade Lavička Pimpin. Podľa očakávaní celý projekt po stránke hudobných produkcií ošéfoval dvorný kolega Komander. 

Do pozornosti ešte dávame informáciu, že release koncert 1. júna v bratislavskom MMC je ešte pre pár ľudí dostupný, kým sa nevypredajú posledné lístky, odporúčame však poponáhľať sa, keďže totožný koncert sa koná aj deň pred tým a ten je už vypredaný.

Samey aj Fobia Kid sú hosťami na Glebovom albume. Storytelling posiela z horiaceho gauča
Domov
Zdieľať
Diskusia