Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. mája 2019, 19:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenský SugarDaddy zarába okolo 3 500 €. Naše dievčatá sa na zoznamkách obliekajú luxusne, aby zapôsobili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vydržiavanie mladých dievčat nie je lacné.

Sugardating žije na Slovensku svojím vlastným životom. Veľká časť z nás vie, že niektoré ženy aj muži sa nechávajú staršími partnermi vydržiavať výmenou za peniaze, ale množstvo ľudí si zároveň myslí, že ide o eskort či prostitúciu. Sugardating však nemusí byť výlučne transakciou, ale aj životným štýlom, v ktorom si obe strany vychádzajú v ústrety a dokážu si vzájomne plniť potreby a sny.

Odporúčané
Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) 16. januára 2019, 20:11

Jeden z takýchto zoznamovacích portálov SugarDaters v poslednom čase spovedal svojich užívateľov, aby zistil viac o správaní ľudí v sugardatingu na Slovensku. Hneď na začiatku si môžeme povedať, že takúto zoznamku v našej krajine aktívne využíva dohromady 7-tisíc ľudí.

Keď si to rozmeníme na drobné, na zoznamke by si našiel 2300 SugarDaddies a 2500 SugarBabes, zatiaľ čo zostatok tvoria ToyBoys a SugarMamas. Áno, aj muži si vedia nájsť staršiu a majetnejšiu partnerku, ktorá vyžaduje spoločnosť.

Spomedzi 7-tisíc užívateľov sa SugarDates zaujímali najmä o SugarDaddies. Majetnejší muži radi vyhľadávajú mladšie slečny na to, aby s nimi trávili čas, sprevádzali ich na služobných cestách či len absolvovali romantickú večeru a samozrejme si spolu užili sex.

Keď sa portál pýtal SugarDaddies, koľko priemerne mesačne zarábajú, zistil, že títo muži si na výplatnej páske nájdu okolo 3 500 €. Z toho mesačne priemerne minú 16 % na svoju SugarBabe, či už je to veľa alebo málo, to necháme na tvojom posúdení.

Slovenský SugarDaddy zarába okolo 3 500 €. Naše dievčatá sa na zoznamkách obliekajú luxusne, aby zapôsobili
Zdroj: Pixabay

SugarBabes sú zvyčajne mladé a energické ženy, pričom v žiadnom vzťahu nie je finančná kompenzácia pevne stanovená dopredu. Niektoré ženy nepôjde bez odmeny ani na kávu, iné sa pokojne zúčastnia niekoľkých rande, aby zistili, či sa im SugarDaddy pozdáva.

Odporúčané
Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) 29. apríla 2019, 18:53

Napokon sme sa dozvedeli, že slovenské SugarBabes si rady žijú nad svoje pomery. Zatiaľ čo v škandinávskych krajinách, kde je životná úroveň výrazne vyššia ako na Slovensku, si ženy hľadajúci SugarDaddies upravia tvár len jemným mejkapom a fotia sa v bežných situáciách, slovenské ženy sa na profilovkách objavujú v značkových kúskoch a chvália sa luxusným životom. Ktovie, možno tak rovno naznačujú potenciálnym záujemcom, že sú poriadne náročné.

Domov
Zdieľať
Diskusia